DomůLifestyleLibor Bouček bude podruhé otcem. Gabriela je těhotná

Libor Bouček bude podruhé otcem. Gabriela je těhotná

Spekulace o těhotenství Gabriely Boučkové potvrdil ve sváteční den sám Libor Bouček. Už brzy se dočkají druhého potomka! Poděkoval, že se na to (skoro) nikdo neptal. Ačkoliv těhotenství je na jeho manželce už znát. A moc jí to sluší!

„Tohle je tolik osobní. Cenné. Silné. A naše. Ta otázka je nabíledni. A smekám klobouk před všemi, co jí nepoložili. A těch byla valná většina. A rozumím těm, kteří se s upřímným zájmem zeptali a my odpověděli. Vágně, tedy já. Když už to máme říct, chceme to říct spolu. S radostí, pokorou, štěstím a racionálními obavami z křehkosti toho celého směle říkáme ANO,“ začal své vyznání moderátor Libor Bouček.

Cesta není vždy snadná, říká Bouček
„Ten přívlastek požehnaný se k tomu stavu hodí zcela. A naprosto. Cesta k němu je obtížná, nejistá, často bolestivá, sužující, plná otázek, ale dostanete-li se k cíli, je odměnou neopakovatelná radost a za ní to nejkrásnější, co člověk může dostat.“

„Pokračovatel či pokračovatelka. Je opravdu požehnáním se do toho stavu dostat a jsme šťastni, že ho prožíváme znovu. Cesta k němu není vždy snadná, ale nesmí se vzdát,“ naznačil, že možná se o potomka museli nějaký čas snažit. Mají však další důvod k radosti!

Ještě letos?

„Má žena v požehnaném stavu. Ještě letos, nebo v roce 2024. To necháme osudu. 
Zas na vlastní oči vidím, jak jsou ženy silnější a schopnější. Schopny přivést na svět nový život. Ať nás zdraví provází a jestli je zdrojem láska, uděláme vše proto, ať je to zdroj maximální.“

Boučkovi už mají dvouletého syna Alberta. Gabriela je třetí ženou populárního moderátora – vypadá to, že do třetice všeho dobrého. Momentálně by měla být ve 4. měsíci.

Zdroj: Instagram, KVIFF

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů