16.6 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 12:05
- Reklama -
DomůLifestyleMilan Peroutka překvapil: S manželem touží po miminku

Milan Peroutka překvapil: S manželem touží po miminku

Nedávno se provalila svatba Milana Peroutky, který se zamiloval do Dominika Roubínka. Gratulovala mu dokonce jeho bývalá láska Míša Tomešová, která ho opustila kvůli Romanovi, se kterým má dnes dva syny. A po dítěti zatoužil také Peroutka!

V pořadu Showtime prozradil, že se o dítěti s manželem Dominikem zřejmě už bavili. „Teď ještě musíme nějakým způsobem zadělat,“ komentoval nedávnou svatbu s dodatkem, že našel svou spřízněnou duši.

Prolomil také mlčení a ke své sexuální orientaci přidal příspěvek na sociální sítě. Bylo evidentní, že dlouho váhal, nakonec však jistě zjistil, že se neměl čeho obávat. Naopak mu v komentářích lidé projevovali nejen podporu, ale hlavně mu ke krásné události ze srdce gratulovali.

Přání od bývalé lásky

„V posledních měsících se ten tlak stával opravdu nesnesitelným. Vstřebával jsem různé rady a postoje, čelil anonymním vzkazům od fejkových profilů i tlakům od médií. Občas se mi zavařila hlava, znovu jsem ztrácel a znovu nacházel nadhled, až jsem si řekl, že přece o nic nejde. Řekl jsem si to vždycky, když jsem viděl hrůzy, co se nám všude dějou, a pak se sám sebe ptal, co vlastně pořád řeším. Nebudu chodit kolem horký kaše. Mám kluka. Je skvělej. Je natolik skvělej, že jsem se otevřel té možnosti mít kluka. Že jsem ho představil rodině a kamarádům,“ prozradil Peroutka.

„Mildo, má první lásko, jsem na Tebe moc hrdá. Na vás oba. Jste spolu krásní a jsem ráda, že jsem Dominika mohla poznat. To štěstí z vás sálá a já jsem za Tebe tuze šťastná. Přeju vám nádherný společný roky. Připíjíme s rodinkou na vaše zdraví,“ napsala mu Míša Tomešová, se kterou randil několik let.

Partnera ulovil na Nově?

Jeho Dominik je o osm let mladší a pracuje na Nově. Nedávno se objevily informace, že pochází z velmi bohaté rodiny. Jeho maminka má vlastnit franšízy rychlého občerstvení společnosti McDonald’s. Žijí spolu v luxusním bytě v centru Prahy. „O peníze Dominik rozhodně nemá nouzi. Neustále bere Milana na luxusní drahé dovolené po celém světě. Na nákupy do Pařížské spolu chodí jako běžní smrtelníci do supermarketu,“ citoval Blesk.cz jejich známého.

Je vidět, že si svou lásku náležitě užívají!

Zdroj: Showtime, blesk.cz, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů