12.3 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 5:05
- Reklama -
DomůLifestyleExmilenec Tomešové se oženil: Vzal si fešáka Dominika

Exmilenec Tomešové se oženil: Vzal si fešáka Dominika

Populární herec a zpěvák Milan Peroutka překvapil, když si včera v Chateau Mcely vzal svou životní lásku – Dominika! S informací přišel jako první portál Blesk.cz. Dlouho se přitom spekulovalo, že se vrátil ke své bývalé lásce Michaele Tomešové. Ta ho před lety opustila kvůli Romanu Tomešovi, kterého si také vzala. Dnes mají dva syny a Peroutka už nikdy žádný vztah nepotvrdil – až do teď.

Ačkoliv to vypadá, že Míša zůstala s Milanem kamarádka, na svatbu pozvaná zřejmě nebyla. Tomešovi si momentálně užívají v Chorvatsku. Peroutka mezitím vstoupil do registrovaného partnerství s Dominikem, kterému má být 25 let. Už asi před půl rokem přiznal, že má vztah a nechce to zakřiknout. Teď to vypadá, že našel toho pravého.

Byly to jenom drby!

Milan je synem spisovatelky Ivany Peroutkové a zesnulého bubeníka Milana Peroutky staršího. Veřejnost si ho může pamatovat ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Horákovi, Vyprávěj nebo Gymp s (r)učením omezeným. Před 11 lety založit vlastní kapelu Perutě, která je u fanoušků velmi populární.

V roce 2017 s Peroutka zúčastnil show Tvoje tvář má známý hlas, kde skončil na druhém místě. Dva roky také moderoval pořad Snídaně s Novou. Jeho kolegyní byla youtuberka Nikola Čechová, která se s ním často objevovala ve společnosti. I proto se spekulovalo, že tvoří pár. Byl také spojován s Aničkou Slováčkovou, dcerou Dády Patrasové a Felixe Slováčka.

Jak to vypadá, vše to byly jen klepy. Milan už je šťastný po boku jiného a Nikola s Aničkou jsou jen kamarádky.

Za celou redakci gratulujeme a přejeme mnoho šťastných let!

Zdroj: blesk.cz, redakce, wikipedia.org

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů