17.6 C
Prague
Neděle, 5 května 2024, 10:05
- Reklama -
DomůLifestyleGránský slíbil manželce, že bude s nimi. Jenže sotva dotočil ZOO, už...

Gránský slíbil manželce, že bude s nimi. Jenže sotva dotočil ZOO, už míří do Bratislavy

David Gránský natočil v týdnu svůj poslední záběr v seriálu ZOO. Zda se vrátí není prý jisté, ačkoliv zpočátku říkal, že si bere pauzu jen na tři měsíce, aby se věnoval rodině. Společně strávili s manželkou pár krásných dní v Turecku, kde oslavili synovy narozeniny – ale volno se asi nekoná. Sotva padla klapka, už mladý muž míří do Bratislavy.

Představitel Alberta Poláká má doma ročního syna, dům i trpělivou a milující manželku. Je jasné, že si chce užívat chvíle, které mu život dopřál, a tak avizoval, že končí v seriálu ZOO. Pak ještě dodal, že se asi vrátí na podzim. Každopádně volno se zřejmě nekoná. Opět odjíždí natáčet do Bratislavy show Česko Slovensko má talent.

David Gránský hraje v seriálu ZOO Alberta Poláka (foto: se souhlasem Prima FTV)

Stejný důvod k odjezdu měl i před rokem, když manželka porodila. S malým synem tak tehdy zůstala na všechno sama a zpětně pak přiznávala, že jednoduché to zrovna nebylo.

Vypadá to, že si Gránský prostě nedá pokoj! Je tak talentovaný a žádaný, že se mu pracovní nabídky těžce odmítají. Na druhou stranu mu také nelze upřít, že s Nikolou koupili dům za Prahou – a sám se prostě nezaplatí. I ona sama je ale úspěšná podnikatelka. Vlastní totiž optiku v pražských Dejvicích.

Ačkoliv David začínal jako účastník pěvecké soutěže, dnes je víc hercem a moderátorem. Evidentně se mu daří na jedničku. Tak proč by pracovní příležitosti odmítal? Snad to alespoň nějak vysvětlil doma…

Zdroj: Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů