DomůLifestylePoslední díl Specialistů ovládla dcera ezošmejdky z Ulice

Poslední díl Specialistů ovládla dcera ezošmejdky z Ulice

Je krásná, umí hrát a ještě má slavné geny. Řeč je o Sofii Anně Švehlíkové, která je dcerou Jitky Schneiderové a Davida Švehlíka a do dramaťáku chodí od osmi let. V umělecké branži se našla. Vypadá to, že o ni ještě hodně uslyšíme. Jak se jí hrálo s Markem Lamborou?

Poslední díl před letní pauzou bude mít poetický název Lolitka. Dvojice mladých lidí se totiž rozhodne, že na realitním večírku někoho ukradnou. Zkušený zloděj k tomu využije čtrnáctiletou dívku, která se tváří, že nabízí sexuální služby. Vše ale skončí nejen mrtvolou muže v hotelovém pokoji, také postřelením „návnady“.

Onu světlovlasou návnadu si zahrála právě Sofie Anna Švehlíková. Její máma Jitka Schneiderová hraje momentálně v Ulici typickou „ezošmejdku“. Její táta David Švehlík je známý gentleman. Jako herec se představil v mnoha projektech, naposledy například jako Krakonoš ve vánoční pohádce.

Sofie Anna Švehlíková v seriálu Specialisté (foto: se souhlasem TV Nova)

Právě Sofie byla často označována za nejkrásnější holčičku českého showbyznysu. Dnes je jí 17 let. Když byla ještě malá, její máma ji často skrývala před fotografy. Dnes se Švehlíková vydala na dráhu herečky sama. Vedle Marka Lambory a Zuzany Kajnarové ukázala, že hrát zkrátka umí. Diváci ji mohou potkat také například v Divadle na Fidlovačce.

Jak bude dnes na televizních obrazovkách vidět, Sofie Specialisty svým výkonem zcela ovládla. Tohle bude vážně sladká tečka za jarní sérií!

Zdroj: TV Nova, actorsmap.cz, frekvence1.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů