13.9 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 5:05
- Reklama -
DomůLifestylePro Evu Burešovou jsou nepřejícní lidé skřeti. Teď jim vyhlásila válku

Pro Evu Burešovou jsou nepřejícní lidé skřeti. Teď jim vyhlásila válku

Herečka Eva Burešová ze seriálu ZOO si z „hejtrů“ na sociálních sítích moc nedělá, ačkoliv jí čas od času překvapí, co jsou lidé schopní jí napsat. Jenže její nedávné stížnosti, že Sara Sandeva a Sandra Nováková natáčí u moře, si lidé vyložili všelijak. A najednou to byla rozmazlená hvězdička, co si říká o práci. Jenže kde je pravda? 

Burešová se rozhodla. Těm skřetům, jak je nazvala, kteří jí pořád za něco nadávají, vyhlásila válku. Bude je zveřejňovat na svých sociálních sítích, stejně tak prý jejich rodinu i děti. Proč by ona měla snášet urážky, když ostatním to prochází?

Kritiky už je moc

Hvězda seriálu ZOO už dlouho mluví o tom, že je té kritiky na ní příliš. Nejdřív to byl úsměv, který lidem vadil, pak vztah s Přemkem Forejtem, pak, že neukazuje svého syna Tristana Williama. Vždy se něco najde. V jednom z podcastů se dokonce Burešová nechala slyšet, že přílišný zájem o její osobu jí bere pracovní nabídky. 

Teď se ale rozhodla, že se na sociální sítě vrátí v plné parádě. Co asi chystá? Máme se obávat, že teď to u ní bude čistá válka s těmi, kteří jí zrovna nefandí? 

V ZOO našla lásku

V seriálu ZOO našla Viky Janečková konečně lásku u Filipa Jandy, kterého hraje Tomáš Klus. Miluje jejího syna Péťu a užívají si společné chvíle. Snad jim to dlouho vydrží!

Zdroj: Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů