4.3 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůLifestyleMatějovský uvedl na pravou míru: Kvůli drogám ho z DAMU nevyhodili

Matějovský uvedl na pravou míru: Kvůli drogám ho z DAMU nevyhodili

Herec Vašek Matějovský si rád dělá ze všeho legraci. Jinak tomu nebylo ani při návštěvě Show Jana Krause, kde se tak trochu přiznal, že o své přítelkyni nic neví. A navíc zažertoval o odchodu z DAMU.

Když se tam zeptáte, tak vám třeba bývalí studenti, kteří mě neměli rádi, řeknou, že jsem prodával drogy. Říká se to tam. Teda jako je to pravda, ale nevyhodili mě kvůli tomu,“ zamotal divákům hlavu.

„Byl jsem tam rok a pak jsem usoudil, že mi to stačí, a šel jsem pryč,“ přiznává. I dnes má bez DAMU dost práce – moderuje ve ranní show Fajn radia, naposledy si zahrál hlavní roli v seriálu O mě se neboj. Nedávno si také zabojoval v drsné show Survivor, kde ho ale vyřadily zdravotní problémy. Svou účast prý odnesl velkou nedůvěrou i v současném životě. „Na tom ostrově nemůžete věřit nikomu, a mně to ještě zůstalo. Tam nevíte, kdo vám ukradne jídlo,“ vzpomíná.

Momentálně je Vašek zamilovaný do krásné Karolíny, se kterou nově bydlí. Pořídili si také psa, poslední dny si užívali v Peci pod Sněžkou. Vypadá to, že jim to klape na jedničku.

Zdroj: Instagram, Prima FTV

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů