6.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůLifestylePříští čtvrtek ve Zlaté labuti: Kristýna konečně zjistí, kdo je její matka,...

Příští čtvrtek ve Zlaté labuti: Kristýna konečně zjistí, kdo je její matka, Markétu zatkne gestapo

Další díl ve Zlaté labuti přinese odhalení velkého tajemství. Kristýna Lhotská totiž zjistí, že její matkou je vedoucí oddělení Valerie, se kterou celou dobu bojuje. A to není všechno! I Markétu čekají krušné časy. 

Snoubenka Petra Kučery se konečně přizná, že má milence. Petr sice vypadá, že ho to skoro potěšilo, jenže večer se ve výtahu objeví gestapo. Mají zatykač a odvádí Markétu. Ta jde pokorně s nimi, nikdo však netuší, co provedla. 

Tajemný Jiří Hána

Zdejšího „gestapáka“ hraje výborně Jiří Hána, o kterém se toho vlastně moc neví – ačkoliv na nás každý týden kouká z televizních obrazovek! V pondělí jako kriminalista v seriálu Specialisté, ve čtvrtek jako člen gestapa ve Zlaté labuti. Jeho sláva však začala už v nekonečném seriálu Ulice, kde hrál zubaře, který se dvořil Veronice. Tu ztvárnila Hana Holišová.

Rozhovory dává tento tajemný už a pověstný gentleman jen velmi málo, na večírky nechodí… Nejraději je prý doma s rodinou. Když ho někdy potká na ulici, prý plaše klopí oči. Kdo by to do něj řekl, že se v něm skrývá takový herecký talent!

Konečně má také prostor Adam Vacula, který přes počáteční kritiku ukazuje, že hrát zkrátka umí. V poslední době si diváci stěžovali, že je jeho výkon trochu mdlý. Petr Kučera však konečně dostane prostor, rozvíjí vztah s Bárou a chrání Markétu.

Nejzajímavější překvapení však přinese Kristýna Lhotská. Ta se otci svěří, že je těhotná s ředitelem Bouchnerem. Ten ji měl znásilnit, což stále popírá. Ve vyhrocené situaci vyjde najevo, že Valerie Horká, kterou hraje Hana Kusnjerová, je její matka. S otcem Kristýny se rozvedli, když byla dívka ještě malá, ta byla poté svěřena do péče otce. Jaroslav Lhotský byl na Valerii naštvaný, že ho opustila – a nedovolil jí vídat se s dcerou. Je jasné, proč to se svou podřízenou nevzdávala, ačkoliv se chovala často nepatřičně. 

Další osudy mohou diváci sledovat příští čtvrtek na Nově. Pro nedočkavce je nový díl už teď dostupný na Voyu!

Zdroj: TV Nova, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů