9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleFanoušci se baví kauzou Ondřeje a Taťány: Přirovnávají je k Deppovi a Amber...

Fanoušci se baví kauzou Ondřeje a Taťány: Přirovnávají je k Deppovi a Amber Heard

Není snad nikdo, kdo by si nevšimnul kauzy kolem modelky Taťány Kuchařové a hudebníka Ondřeje G. Brzobohatého. Na jeho stranu se postavilo hned několik známých celebrit, stejně tak rodina i partnerka Daniela Písařovicová. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že pomyslný poslední úder pro Ondřeje bude pro Kuchařovou už doživotním cejchem. 

Ačkoliv ta se totiž dušuje, že se zveřejněním církevní žaloby nemá nic společného, první informace byla zkrátka taková, že to ven pustila ona. A to už veřejnost vnímá jako fakt. Jak to bylo doopravdy? Kdo ví…

Začala tím přestřelka nejen v médiích, ale také na Instagramu, kde se za Ondřeje postavily známé osobnosti. Mezi nimi například Sanda Nováková ze ZOO, Aleš Háma s parukou nebo Simona Krainová, která počínání modelky nazvala ubohostí na úrovní suterénu. 

Ondřejovo vyjádření na Instagramu

Ondřej se také po dlouhé době sám k něčemu vyjádřil. „Mnoho z vás, včetně mě, už doufalo, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý je u konce, ale ke škodě nás všech není, za což se vám předem omlouvám. Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu, kdy Taťána poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby, jejíž obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu.

Nicméně vzhledem k tomu, že je plný lží a skandálních obvinění, rozhodla se jej Taťána podstrčit právě bulvárním médiím včetně rádoby kompromitujících fotografií, aby tak pošpinila mé jméno. Deník Blesk mě s obsahem této žaloby konfrontoval a já se rozhodl, že už nemůžu dál mlčet. Obvinění jsou totiž natolik závažná, že se proti nim už musím bránit. Děkuji předem za podporu a doufejme společně, že to už bude definitivní tečka za tímhle vším. Nikdy bych nečekal, že následující větu na své sociální sítě napíšu zrovna já,“ napsal na své sociální sítě.

Rezignuje Kuchařová na post ambasadorky OSN?

Fanoušci na sociálních sítích se ale dobře baví. Celou kauzu přirovnávají ke kontroverznímu soudu amerického herce Johnnyho Deppa a herečky Amber Heard, který svého času plnil přední stránky novin. Asi už není nikdo, komu by to uteklo…

Zas tak daleko to snad nedojde, už teď ale vyplouvají na povrch tajemství, které Kuchařová určitě nechtěla zveřejnit. Mezi nimi například projev v OSN, který za ní měl psát Ondřej. Dokonce se objevily hlasy, které Taťánu vyzývají, aby ze svého postu ambasadora OSN odstoupila.

Právě OSN si totiž klade za dlouhodobý cíl podporu LGBT komunity a toleranci. Ondřej se ale mimo jiné nechal slyšet, že ho například kvůli převlékání za ženu a přesvědčení, že je homosexuál, hnala k sexuologovi, aby potvrdil, že je nemocný a musí se léčit. 

Zdroj: Instagram, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů