DomůLifestyleDnes v ZOO: Pomsta, láska i nenávist. Příběh Kristýny a Alberta začíná být...

Dnes v ZOO: Pomsta, láska i nenávist. Příběh Kristýny a Alberta začíná být trochu otravný

Do seriálu ZOO nedávno naskočila Sára Milfajtová, kterou mohou diváci znát jako zpěvačku z pořadu Máme rádi Česko. Její dějová linka s Davidem Gránským měla být plná tajemství, nečekaných zvratů – a možná i lásky. Ale kdo vlastně chápe, co se mezi nim děje? 

Navíc je jasné, že příběh této dvojice nebude mít dlouhé trvání. Je to sotva pár týdnů, co David Gránský oznámil, že si od natáčení dává pauzu. Možná, že se i proradný Albert Polák nakonec zamiluje, ale moc šanci tomu nedáváme. Kristýna totiž nejdřív říkala, že ho napraví. Pak ho bláznivě milovala. A nakonec si Albert myslel, že na něm přišla vykonat pomstu, protože ji v dětství šikanoval. 

Michaela Pecháčková v roli Sid (foto: se souhlasem FTV Prima)

Hádka Kristýny a Alberta

Jenže už to trvá tak dlouho, že přestává být jasné, co se mezi nimi vlastně stalo. Ta scéna, které bude dnes svědkem také Franta Kolman, vypadá zcela nahodile. A v celém příběhu trochu otravně. Že by diváky čekalo ještě nějaké fantastické rozuzlení? A do kdy se vlastně mohou na Alberta těšit? To je velká záhada. 

Jisté však je, že se Viky Janečková sbližuje s fotografem Filipem, který byl dříve zamilovaný do Sid. Jenže ta má svého Haďáka, ačkoliv jim to teď zrovna dvakrát neklape. Vydrží jejich vztah další zkoušku? A je v jejich vztahu vůbec nějaké období, které zkouškou není? 

Na další díl se mohou diváci těšit už dnes večer.

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů