DomůOsobnostiDavid Gránský už Alberta v ZOO hrát nebude. Jeho babičce vyčítali, že je...

David Gránský už Alberta v ZOO hrát nebude. Jeho babičce vyčítali, že je v roli zlý

Pohledný herec je miláčkem publika. Ačkoliv v seriálu ZOO si David Gránský zahrál Alberta Poláka, který škodí, kde může, ve skutečnosti je to milující otec a manžel. A právě rodině teď dává přednost – a odchází ze seriálu ZOO. Ostatní pracovní zakázky si ale ponechává. Co ho k tomu vede?

Ze seriálu ZOO odchází David Gránský na vlastní žádost. „Mému synovi je deset měsíců a já cítím, jak mi čas utíká mezi prsty. Chci ho trávit s rodinou. Mezitím budu měsíc točit v Bratislavě Česko-Slovensko má talent – takže budu mít pořád co dělat. Ale mimo to pojedeme na dovolenou s rodinou Patricie Pagáčové a také se chystám se svou ženou a malým do Barcelony. Budeme cestovat a věnovat se jeden druhému,“ nastínil herec své plány. Seriál se mu do toho už nevešel.

Kvůli práci rodina trávila společně velmi málo času. Možným důvodem může také být, že jeho manželka Nikola vlastní optiku v pražských Dejvicích, kam se chtěla brzy vrátit. Čas od času sdílí na svém Instagramu, že řízení firmy je pro ni – vzhledem k vytížení Davida – velmi náročné. A pochopitelně nezahodí vše, co pečlivě budovala. Ve svém oboru má být skutečně kapacita.

S Luborem Brázdou je Albert jedna ruka (foto: se souhlasem FTV Prima)

Gránský plánuje odejít na tři měsíce. Evidentně si tak chce užít léto plnými doušky. Možným důvodem může také být, že Albert není pozitivní postava. Dokonce prý za jeho babičkou chodí sousedé a prosí, ať už konečně srovná! I jemu občas po natáčení trvalo, než z arogantní role vystoupil zpátky do role tatínka. „Je z malého města, a když jsem hrál hodného Matyho z Modrého kódu, tak za ní všichni sousedi chodili, jak má šikovného vnuka. Teď chodí a říkají, jak jsem neuvěřitelně zlý,“ svěřil se.

„Mám tendenci se předem nebo po odtočení dané scény omlouvat. S Albertem teď trávím hodně času a chvilku musí odeznít, když jedu domů z ateliéru. Albert má práci v zoo rád, ale občas musí vyšplhat po něčích zádech a morální zásady jdou stranou,“ přiznal.

Jak to vypadá, Davida čeká báječné léto, které s rodinou stráví v domečku, který postavili za Prahou.

Zdroj: lifee.cz, ahaonline.cz, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů