4.8 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůOsobnostiPepa Kůrka odešel ze Survivoru jako král: Slíbil, že se polepší

Pepa Kůrka odešel ze Survivoru jako král: Slíbil, že se polepší

V Survivoru už zbývá poslední finálová pětka, která zabojuje o pohádkovou výhru. Potýkají se s nedostatkem jídla, pohodlí, ale hlavně bojují mezi sebou. Není překvapením, že v posledním díle došlo na duel Tomáše s Pepou, kteří byli pro ostatní největší hrozbou.

Obávaní muži se utkali s těžkou váhou, kterou museli udržet na svých ramenech. Ačkoliv se Pepa zdá silnější, Tomáš ho porazil. Jeho závěrečná řeč ale vehnala slzy do očí nejednomu divákovi. I soutěžícím.

Slíbil, že se polepší

Slíbil, že už bude pracovat na svém seberozvoji, dříve se prý soustředil hlavně na svůj zevnějšek. Také se prý bude věnovat rodině. A není divu. Jako jediný si v Survivoru prošel hotovým peklem, když se dozvěděl, že mu během účasti v soutěži zemřel milovaný dědeček. Prý mu chyběla pokora, to by teď rád změnil. Vážit si bude také všeho, co má – hlavně jídla.

Doma ho čekala těhotná snoubenka Angie, která mu zanedlouho porodí vytouženého syna. Dvojice se společně objevila také v reality show Výměna manželek. Přesto na sebe nelichotivě upozornili poměrně nedávno, když se na premiéře druhé série Iveta objevili v Lucerně oděni do teplákové soupravy. Vzhledem k tomu, že většina mužů zvolila oblek, to působilo poněkud nepatřičně.

Pepa Kůrka ve Výměně manželek přiznal, že se rád napije. Láhev vína denně není problém (foto: se souhlasem televize Nova)

Těší se na miminko

Angie si přítomnost Pepy od návratu náležitě užívá. Nedávno potěšila své fanoušky dojemným vyznáním. „Věřím, že všechno zlé je k něčemu dobré. Je to takové klišé, ale zrovna u nás to naprosto sedí. Oba jsme si za ty měsíce prošli peklem, oba jsme to měli těžký. Ale oběma nám to hodně dalo. Třeba uvědomit si, co je v životě skutečně důležité. Vím, že musíme vypadat jako totální blázni, jednou spolu jsme, pak spolu nejsme, najednou spolu čekáme dítě. Jenže nám je úplně jedno jak to vypadá, důvěřujeme svoji intuici. Věříme v to, že se určité věci dějí z nějakého důvodu. Jsme dva blázni, kteří se rozhodli jít společnou cestou, plnou lásky a krásných zážitků. A další blázen se k nám už za pár připojí, to bude teprve jízda,“ vyznala Pepovi veřejné své city.

Ačkoliv v Survivoru občas působil, že tam vlastně neumí do pěti počítat, jeho odchod byl naprosto famózní. Bylo vidět, že dal do souboje všechno. A jeho závěrečná řeč tomu nasadila krásnou korunu. Pepa se za svou hru nakonec rozhodně nemusí stydět!

Kdo bude Pepu následovat? To se dozvíme už dnes večer na VOYO!

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů