9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleAngie Mangombe pod palbou kritiky: Tři týdny po porodu odjela s partnerem na...

Angie Mangombe pod palbou kritiky: Tři týdny po porodu odjela s partnerem na noc do wellness hotelu. Dítě hlídala máma

Influencerka Angie Mangombe čelí s partnerem Pepou Kůrkou, bývalým účastníkem Survivoru, drsné kritice. Jsou to tři týdny, co se jim narodil syn. Dva dny zpátky však zveřejnila fotografii z wellness pobytu, kam si prý jeli odpočinout, aby utužili jejich vztah. Někteří sledující nemohli pochopit, proč odešla od tak malého miminka, které prý svěřila na noc své mamince.

„Jsem ráda, že o svým životě mužem rozhodovat jen my sami. A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité abychom nezapomínali na náš vztah, a to i při tom, že máme dítě. Je to práce, a to celoživotní (pokud tedy chceme, aby nám vydržel dlouho a to chceme!). Rafael bude mít šťastné rodiče, a to se rovná šťastné dítě. Rýpejte si, jak chcete. My máme v tom, jak má náš život vypadat, jasno!“ vzkázala Angie na svém Instagramu.

Sledující byli rozčílení

Ani tak to ale bouři v komentářích neuklidnilo. „Upřednostnit vztah před novorozencem a odjet si v šestinedělí na wellness může jenom hovado,“ píše Kačka. „Ani ne 3 týdny po porodu a už cítíš ohrožení vašeho vztahu?! To je zase moudro. Dělejte si, co chcete, ale během šestinedělí by snad měla být máma s mimčem nonstop, a to nejsem žádná bio lesana,“ píše Veronika. 

„To že po porodu odchází očistky, které mohou být vysoce infekční, nevíš? Přijde mi to docela nehygienické být ve wellness centru 2,5 týdnu po porodu. A schovávej se, za co chceš, ale žádnou normální matku by nenapadlo opustit takhle malé dítě na 3 dny, celý svůj život znalo jen tebe, tvůj pach, tvoje teplo, tvůj hlas. Myslíš, že to nevnímá, že u něj nejsi? Vymlouvat se na to že si to nebude pamatovat, je hrozný. Vždyť se v tomhle období po porodu tvoří nejšílenější citová vazba mezi matkou a dítětem. Prober se,“ rozhořčila se Anna. Další v komentářích upozorňovali na to, že evidentně nemá mateřské pudy, když od tak malého miminka odjela.

Vypadá to, že tímhle si Angie své fanoušky moc nezískala. Ale evidentně na názor ostatních stejně nedá. Ostatně sama ví, že o svém životě rozhoduje ona.

Zdroj: Instagram, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů