5.6 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiVe Výměně manželek se představí MMA zápasník Gábor Boráros. S náhradní ženou si...

Ve Výměně manželek se představí MMA zápasník Gábor Boráros. S náhradní ženou si ale nesedne

Diváci se konečně dočkali! Nový díl Výměny manželek už je teď na Voyu. V osmém se představil Pepa Kůrka ze Survivoru se snoubenkou Angie, v tom devátém přichází na scénu MMA zápasník Gábor Boráros s partnerkou Monikou Jákliovou, která mu po porodu dcery Zory musela odpustit nevěru. V reality show se ale vyskytne hned několik problémů mezi rodinami.

Je vidět, že v domácnosti Gábora a Moniky se vše točí podle přísných pravidel. Zápasník má rád svůj režim, jídlo i jistou volnost. Žena o něj zkrátka musí pečovat. Dceru ale za celou Výměny z ruky nedá, což nemile překvapí druhou ženu Renatu. Ta navíc není zvyklá na takový luxus, který dvě známé osobnosti běžně žijí. Nechybí značkové oblečení, přepychový dům, dokonce staví další. Renata několikrát narazí na to, že Gábor často kouká do telefonu nebo po sobě neuklidí – třeba láhev od minerálky nebo pytlík od brambůrků.

Dceru si náhradní manželka pochovat nesmí

A ani během změny režimu se nic u zápasníka nezmění. Renatu tak znovu nepříjemně překvapí, když i po pěti dnech nesmí na malou Zoru ani sáhnout. Gábor jí totiž nevěří, navíc s nimi bydlí babička. Péče o dítě tak leží plně na ní, je to tak prý lepší. I Monika později přizná, že své dítě cizímu nepůjčí. Otázkou tak zůstává, proč do takové reality show vůbec šli. Vyměněná manželka bude spíše plnit roli uklízečky. Gáborova Monika si také neodpustí přednášku o tom, jak by o sebe měla žena pečovat.

Prožili si nevěru

Ačkoliv se tak manžel Renaty bál, že jeho žena zatouží po luxusu, nestalo se tak. Naopak byla ještě vděčnější za život, který má. Nikde to zkrátka není ideální.

Gábor s Monikou byli terčem bulváru ještě před narozením dcery, kdy se dlouho propíraly jeho nevěry. Dokonce přiznal, že k něčemu došlo – a na chvíli se měli s Monikou rozejít. Nakonec však dali přednost rodině. Gábor se ve Výměně manželek nechal slyšet, že to není sice vždy růžové, snaží se však, co jim síly stačí. „Byl jsem na to velmi zvědavý, jaký to bude pocit a jaká bude, až bude doma, až budeme všichni spolu. Když byly v nemocnici, já jsem byl doma sám, tak jsem nevěděl, jaký to bude pocit. Ale teď už je to dobré. Každé ráno a večer se na ni díváme, jak spinká, jak je klidná, pěkná, a jsme z ní nadšení,“ nechal se slyšet po porodu dcery.

Při osmi očích bude nakonec svéráznější Renata – překvapivě. Rozčílí se, že během Výměny Monika zavírala psy do klece. Přišlo jí nechutné, že u nich doma mohou všude. K žádné velké roztržce ale nedošlo. Monika zachovala dekórum. Ostudu si určitě známá influencerka neudělala. Naopak se projevila jako milá ženská, která si přes luxusní život zachovává pokoru i milé chování. A když se na konci Gábora ptala, jestli ještě nemusí rodit, znovu jí zopakoval, že touží po dalších dvou chlapcích. Tak třeba se brzy dočkáme radostné novinky!

Zdroj: TV Nova, blesk.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů