9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleZ Vojty Rokla se v seriálu ZOO stává zbytečná postava. S Izy žádnou chemii nemají

Z Vojty Rokla se v seriálu ZOO stává zbytečná postava. S Izy žádnou chemii nemají

Seriál ZOO se v poslední době děje jedno drama za druhým. Anča zase flirtuje s Filipem, kterému to evidentně nevadí, Eliška se bojí první společné noci s Břéťou a Vojta má trable s Izy. Jak měla jeho postava našlápnuto k silné dějové lince, začíná se jevit úplně zbytečně. 

Jeho představitel Goran Maiello je nadaný mladý herec italského původu, který miluje fotbal a volejbal. Studuje na DAMU na katedře činoherního herectví. Jeho partnerkou by měla být Simona Lewandowská, která hraje v seriálu Zlatá labuť prodavačku Alenu. Prý se znají ze školy.

V ZOO dostal zatím největší prostor za celou svou kariéru. „Malé role jsem už hrál, například na Nově nebo i v mezinárodních koprodukcích. Epizodku jsem měl třeba v Ordinaci v růžové zahradě nebo jsem měl malou roli v seriálu Dáma a Král, ale je pravda, že v ZOO je to moje doposud největší role před kamerou,“ říká.

Sestry se spolu vlastně vůbec nebaví (foto: se souhlasem Prima FTV)

Mezi Vojtou a Izy není žádná chemie

Na začátku pro něj bylo těžké postavu Vojty Rokla pochopit. Ten to v životě neměl vůbec jednoduché. „Věděl jsem, že postava, kterou mám hrát, je kluk z pasťáku, byl znásilněný, má hodně negativních zážitků, a tím i špatné vztahy s rodinou. S matkou se nebaví, s otcem naopak ano, ale na druhou stranu má úžasného syna a manželku.

Pak má bratra, kterého má neskutečně rád, ale taky ví, že ten je na straně matky. Takže mi chvíli trvalo, než jsem našel mezi těmi vztahy balanc. Časem, jak mi přicházel text, to bylo už lepší. Teď mám naopak pocit, že se to už posouvá dál. Myslím, že to nejhorší peklo má Vojta už za sebou, a slibuju si, že už ho čekají snad jen hezké věci,“ sliboval.

Vztah bez chemie?

Jenže v tom neměl pravdu. Vojtovi o pár desítek dílů později tragicky zemřela manželka, pak si záhy našel Izy, sestru Tes, která zase randí s jeho bratrem Markem. Jenže to ani na obrazovkáchcelý jejich vztah vůbec nepůsobí romanticky – a kde je ta chemie mezi nimi? Někdo by mohl mít problém si vlastně všimnout, kdy to mezi nimi začalo – a jak to pokračuje. A kdyby se neřeklo nahlas, že oni dva spolu chodí, nikdo by to snad ani nevěděl.

Na Goranovi je trochu znát, že je to mladý muž, který potřebuje před kamerou ještě získat potřebnou sebejistotu. Některé jeho repliky jsou pořád dost nepřirozené. Ale pochází z Neapole a má v sobě italský šmrnc, to ho vlastně zachraňuje. Jinak by byl terčem kritiky, jako tomu bylo i u Michaely Pecháčkové zpočátku. Jelikož je ale Vojta Rokl vlastně zbytečná postava, která do seriálu vůbec nic nepřináší, tak se o něm nemluví. Možná dobře…

Zdroj: seriál ZOO, ahaonline.cz, actorscmap.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů