4.8 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůOsobnostiKovy vytvořil projekt Já jsem Dana. Chtěl šířit osvětu o duševním zdraví,...

Kovy vytvořil projekt Já jsem Dana. Chtěl šířit osvětu o duševním zdraví, Mikýř toho prý využil

Je to pár týdnů, co se na TikToku objevilo video, ve kterém tajemná žena říká, že je Dana a nekandiduje na prezidentku. Různé indicie vedly ke Kazmovi, poté k Mikýřovi nebo Babišovi. Když už to všechny přestalo zajímat, přišel influencer Kovy a tvrdí, že to bylo vše pečlivě promyšlené. A dokonce, že si na tom Mikýř jen namastil kapsu z veřejných financí.

Byla to jedna z největších kauz na internetu letošního roku. Tajemná videa, tajemná stránka. Odpočet. Muž v masce Jokera. Neúspěšný kandidát na prezidenta Andrej Babiš, který hlásal, že velké tajemství řekne právě 8. února. Všechno vedlo ke Kazmovi. A lidé se těšili, že z toho bude další One Man Show. Navíc v tom měla být zapletená Shopaholic Adel. To vše teď Kovy vyvrací. Prý Adélu jen „využili“, aby podpořili kampaň, která se zaměřila na podporu duševního zdraví.

Vážně tohle Kovy chtěl?

V krátkém videu představil Kovy hashtag „jajsemdobro“. Myšlenka je to vlastně dobrá. Proč k tomu ale využil influencerku, která je v českém rybníčku ztělesněným bizárem? Dokonce si Adélu pozval Jaromír Soukup do své show. Navíc jde o ženu, která podle všeho nezachází se zvířaty zrovna nejlépe. Je na internetu sprostá, její bývalý přítel dokonce tvrdil, že je zlá a ubližovala mu. Kazma si prý dokonce myslel, že svoje jméno do projektu propůjčuje kvůli erotické seznamce. Všechno to zní vlastně divně. Chce se vám tomu vůbec věřit? K tomu propůjčil Kovy své jméno?

Alina v erotickém oblečku

Kovy si do svého videa pozval Tomáše Kvapilíka, manžela influencerky Katky Králové, dnes už Kvapilíkové, který je psychologem. Byl tam také člověk z ČSOB pojišťovny, která to měla celé zaštítit. Není divné, že s tím vyšli ven teď, když už Dana vlastně nikoho nezajímá? Proč neudělali tohle video, které má pár minut, o dva měsíce dříve? A proč do videa dali Alinu, která si v původním videu zahrála Danu, v erotickém oblečku? Bylo to nutné?

Kovy také nezapomněl říct, že Mikýř se na jeho videu pouze přiživil. Není to tak dávno, co odhalil, že projekt Dana má být reklamou na datové schránky. Prý si za to nechal zaplatit 285 tisíc z peněz daňových poplatníků, přitom autory projektu vůbec neznal. Není to dost vážné obvinění pro někoho, kdo se pasuje do role ochránce českého internetu?

Někteří diváci v komentářích na Youtube spekulují, že jde jen o část celého projektu. Prý za tím opravdu bude Kazma. Toho Kovy také využil na začátku zmiňovaného videa. Pak přiznal, že hlas není Kazmy, jde prý o umělou inteligenci – a hraje ho nějaký Marek.

Pokud tohle měla být úžasná kampaň s dobrou myšlenkou, uvadá v kupě nejasností…

Zdroj: youtube.com

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů