9.1 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál Jedna rodina: Vyhazovem Crhy to neskončí. Petra zjistí, že Karel zaplatil...

Seriál Jedna rodina: Vyhazovem Crhy to neskončí. Petra zjistí, že Karel zaplatil za Kláru půjčky

Konečně! Klára Tejkalová prozřela. Když jí došlo, že je Aleš Crha lhář a manipulátor, sbalila mu věci, děti mají tak důvod slavit. Od začátku ho neměly rády a bojovaly proti němu. Nadšený bude také Karel… Ale jen chvíli. Musí přiznat, že za Kláru zaplatil dluhy a nemá žádné peníze. Dokonce si nemůže dovolit vzít ani rodinu na Vánoce na hory.

V seriálu Jedna rodina se schylovalo k pořádnému maléru. Klára, která zoufale toužila po lásce, se až po uši zamilovala do Aleše Crhy, který se ze začátku zdál zkrátka ideální. Sliboval hory doly, nakonec mu však mladá žena vyhodila věci z okna. Nejen, že s ní manipuloval a lhal, také se choval zle k Elince a Johanovi, kteří hbitě poznali, že si jejich maminka nenašla dobrého člověka. 

Norika zatouží po domečku, Petra po horách

Když však Klára konečně našla odvahu a vyhodila Crhu, bude muset řešit další problém. Petra totiž zjistí, že Karel za Kláru zaplatil dluhy – a líbit se jí to nebude. A to ne proto, že by nechtěla bývalé manželce svého muže poskytnout pomocnou ruku. Pochopitelně jí naštve, že jí Karel zatajil, kam dal skoro 100 tisíc. Navíc chtěla jet o Silvestra na hory, Karel ale nemá na to, aby to zaplatil.

A problém má také Filip. Norika chce koupit dům za 10 milionů, a tak je na čase přiznat, že zas až tak bohatí nejsou. To začínající influencerku pochopitelně popudí, myslela si, že mají o pár tisíc víc. Co tomu řeknou holky, že sexy mamka na každé tričko zkrátka nemá? Ani Bob nebude nadšený z představy, že by se odstěhovali.

Klára s Alešem chodili společně na volejbal (foto: se souhlasem televize Nova)

Otázkou je, zda se Crha ještě přihlásí o pozornost a znovu zabojuje o Kláru. Ta je totiž z rozchodu opravdu šťastná, ačkoliv před okolím dělá hrdinku. Podivné však je, proč bohatý Crha, který má jistě nějakou haciendu za Prahou, chtěl bydlet u matky samoživitelky. Nepřišlo to Kláře divné? Co když je to vlastně podvodník, který ji chtěl okrást? Využít? Zamyslí se naivní dáma nad tím, že vlastně nemusí být zlato vše, co se třpytí?

Zdroj: TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů