DomůLifestyleSeriál ZOO: Od chvíle, co se Viky vrátila, je zoufalá a chová...

Seriál ZOO: Od chvíle, co se Viky vrátila, je zoufalá a chová se arogantně. Na to se nedá dívat, chtěli jsme lásku

Když se Viky seznámila s Petrem, kterému nejdřív lhala, že má sestru, vypadalo to na lásku jako z románu. Chůva otěhotněla s bohatým soudcem, který jí pomohl z dluhů, děti Viky milují a tchyně ještě víc. A hospodyně Ilonka – ta snad nejvíc! Jaké však bylo překvapení, když se ze zahraničí, kde Petr dostal pracovní nabídku, vrátila sama. Kde je láska? Rodina? Proč takový podraz?

Petr si našel zalíbení v asistentce, což se pochopitelně mladé mamince jeho dítěte – navíc v šestinedělí – moc nelíbilo. A tak si zabalila kufr a odletěla zpátky do Čech, kde se sbližuje s Filipem, fotografem, který miluje jejího syna. Navíc Marek možná vycítil příležitost, aby se konečně sblížil s láskou svého života, ačkoliv má teď Terezu. Celou dobu sice předstíral, že je vlastně jen Viktoriin nejlepší kamarád, evidentně je to však trochu jinak.

Proč chybí Robert Urban?

Otázkou je, proč tvůrci tak zkazili vztah, kteří diváci tolik milovali. Burešová sice slibuje, že nakonec vše dopadne dobře, ale jak jistě víme – vlk taky sliboval… Nechtěl Robert Urban, představitel Petra Kříže, teď točit? Nechtěla točit Brodská? To se zdá spíše nepravděpodobné, protože ta už dávno točí, navíc stále na svém Instagramu opakuje, jak ZOO miluje. To mimochodem nedávno vyvrátila Lucie Polišenská, představitelka Elišky Krásná od žiraf, když řekla, že seriál Slunečná byl sice srdeční záležitost, ZOO už jí baví o něco méně. Jak to tedy je? Proč tohle tvůrci dopustili? 

Vrací se také dvojčata Sofie a Ben (foto: se souhlasem FTV Prima)

Bývalá chůva je tak zoufalá, až to bolí

Viky nedělá nic jiného, než že zoufale hledá, kdo pohlídá malého Péťu, snaží se stihnout obchodní schůzku, než se vzbudí nebo běduje nad tím, jak se k ní Petr zachoval. Stejně jako postava Týny Popelkové, statkářky ze Slunečné, která Burešovou proslavila, si Viky nenechá nic vysvětlit, každému skáče do řeči a odsuzuje ty, kteří se jen trochu vymykají představám, které o lidech má. 

A tak se z nadějné lásky, která si prošla nejednu překážku, stal příběh o udeřené matce samoživitelce, která každý den prožívá boj o to, kdo jí na chvíli malého pohlídá. Je to nuda, je to zoufalé, smutné a špatně se na to kouká. Přitom z toho mohl být tak báječný příběh… Není vám teď Viky také trochu líto? Nezasloužila si dopadnout lépe?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram Evy Burešové

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů