DomůLifestyleBývalí milenci znovu před kamerou: Lambora s Krausovou byli ve Specialistech excelentní

Bývalí milenci znovu před kamerou: Lambora s Krausovou byli ve Specialistech excelentní

Ve Specialistech se objevila Šárka Krausová, která je bývalou partnerkou Marka Lambory. A skvěle jim to před kamerou klapalo! Příběh seriálových postav byl totiž velmi bolestný – a skoro to vypadalo, že si herci opravdu vyříkávají minulost.

V díle s názvem Výročí maturity se kromě Lambory objevila také Šárka Krausová, dříve Vaculíková. Právě s tou tvořil pár v době, kdy ještě nebyl tak slavný. Jejich láska vyšla najevo v červnu 2017, ačkoliv předtím byli viděni ve společnosti už mnohokrát. 

Byla to velká láska

A romantickými gesty pro svou milovanou tehdy Marek nešetřil. „Když měla Šárka nedávno oslavu 30. narozenin, Marek pro ni zorganizoval krásnou oslavu. Dopředu vůbec nic netušila a byla velmi dojatá. Na oslavě bylo spoustu jejích blízkých a přátel. Nikdo z nich Šárce předtím nic neřekl,“ prozradila Kateřina Kotalová, bývalá mluvčí seriálu Ulice, ve které Krausová hrála Adrianu Peškovou. Evidentně to byla láska až za hrob.

O milostném trojúhelníku se začalo mluvit o tři roky později, v době, kdy se Marek stal slavným díky seriálu Slunečná. Tehdy už sice se Šárkou nechodil, začala se kolem něj však točit Andrea Bezděková. Jenže se stále mluvilo o tom, že vztahu se Šárkou není tak docela konec. Prý ho Krausová pořád milovala a snažila se, aby se vrátil.

Šárka Krausová v Ulici (foto: se souhlasem TV Nova)

Nový díl přinese příběh ze srazu se střední školou

Rok se s rokem sešel – a vše je jinak. Šárka už je vdaná za herce Ondřeje Krause, Lambora je bez přítelkyně. A ve Specialistech si zahráli velmi zajímavou dvojici. Bývalí partneři, kteří se milovali až za hrob, vztah jim ale nevyšel. Když se potkají na srazu se střední školou, okamžitě spolu skončí v posteli – ačkoliv pohledná dáma bude už dávno vdaná! Vyříkávají si, co by asi tak bylo, kdyby to tehdy nevzdali. A jak se na sebe culí? To nešlo přehlédnout. Fungovalo jim to perfektně. A chemie mezi nimi evidentně nevymizela.

Že by si přeci jen dvojice přišla před kamery vyříkat staré bolístky? 

Zdroj: TV Nova, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů