4.4 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůOsobnostiDenisa Barešová prosila, aby byla role Marcely v Kukačkách menší. Své postavě...

Denisa Barešová prosila, aby byla role Marcely v Kukačkách menší. Své postavě nerozumí

Nadějná mladá herečka Denisa Barešová působila hlavně v divadlech, když přišla nabídka role Marcely v první sérii Kukaček. Bylo to přitom přesně to, co si tak dlouho přála. Středně velká role v projektu České televize, to byla pro Barešovou záruka kvality. S druhou řadou už byla však trochu skeptická. A tak prosila, aby role Marcely tak velká nebyla. To ale s těhotenstvím ve scénáři nebylo dost možné. A přišla komplikace. 

Pro Barešovou bylo první natáčení Kukaček velmi náročné. „Přála jsem si svou roli aspoň zmenšit, protože jsem v té době natáčela ještě film a nechtěla jsem si na tom vylámat zuby. A taky jsem měla v živé paměti, jak náročné pro mě bylo natáčení prvních Kukaček. Moje prosba ale tak úplně vyslyšená nebyla, spíš naopak, takže těžké to bylo i tentokrát,“ vzpomínala. 

Je také evidentní, že postava Marcely má zkrátka i trochu ze své maminky Olgy, která se prezentuje nekonečnem lásky. Barešová ji ale často moc nerozumí. Postava Marcely jí blízká není. „Můžu říct, že čím dál tím méně, protože některá její rozhodnutí mi úplně nesedí. Hodně věcí bych dělala jinak, ale zároveň ji obdivuji v tom, že má svatou trpělivost. Soucítím s ní, ale každá jsme úplně jiná. Já bych po různých zkušenostech už s jistými lidmi rozhodně nepřišla do styku. Myslím si, že znovu a znovu dává lidem příliš nových šancí. Já jsem radikálnější. Když přestanu někomu důvěřovat, tak už s tím člověkem nechci mít nic společného. Marcela stále balancuje mezi tím, co by měla udělat, a tím, co cítí, že má udělat,“ naráží na fakt, že tvůrci Marcelu spojili s Lubošem, ačkoliv jí kradl z obchodu v první sérii peníze.

Marcela má dítě se sousedem Tesařem (foto: se souhlasem České televize)

Netají se také tím, že do druhé série se všichni nehrnuli. „Je fakt, že pochybnosti jsme měli vlastně všichni, zřejmě proto, že v Česku jsme na nastavování kaše trošku specialisti. Zatím jsem ještě výsledek našeho úsilí neviděla, ale důvěřuju režisérovi Bisi Arichtevovi, který přiznal, že je sám překvapený, jak dobře to funguje. Takže jsem ráda, že to vzniklo,“ uzavřela.

Na závěrečný díl se mohou diváci těšit již tento pátek!

Zdroj: iDNES.cz, Česká televize

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů