2.2 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál ZOO bez soudce Petra nedává smysl. Urban už má ale jiné...

Seriál ZOO bez soudce Petra nedává smysl. Urban už má ale jiné plány

Dlouho očekávaný návrat Roberta Urbana se konat nebude. Potvrdil to sám herec, když prozradil, že s Primou chystá nový projekt. S tím, co se v ZOO teď děje, je to však stále absurdnější. 

Podle Urbana má televize Prima chystat seriál, který se bude odehrávat jak v současnosti, tak v minulosti. On by tam měl dokonce šermovat nebo jezdit na koni. Označuje to za fantasy, zatím jsou ale podrobnosti velkou neznámou. 

Fanoušci, kteří si ho přáli v ZOO, mají smůlu. „Tak abychom se ve vysílání nebili,“ říká Urban. Jenže právě ZOO je seriál, kde si ho fanoušci přáli ze všeho nejvíc. Viky Janečková, která mu porodila malé dítě, nezažila ani kousek rodinného štěstí. Ještě těhotnou ji Petr podváděl, nakonec i jeho asistentka otěhotněla a bylo vymalováno. Když se to Viky dozvěděla, čapla novorozence a spěchala domů. 

V seriálu ZOO si měl brát Petr Kříž advokátku Markétu Tomečkovou. Vztah nevyšel, pak přišla Viky (foto: se souhlasem FTV Prima)

Šlo přitom o hlavní hrdiny. Jen díky nim byl seriál tak úspěšný. Ačkoliv se jmenuje ZOO, u zvířat dělají vlastně jen vedlejší postavy. Michaela Pecháčková je sice často označena také za postavu hlavní, jenže diváci si stále dokola stěžují, že prostě neumí hrát. Kdyby v seriálu byla jen ona, zřejmě by tak úspěšný nebyl.

Jak ale dopadne Viky? U koho najde své štěstí? Zatím je to v ZOO jedna tragédie vedle druhé.

Zdroj: youtube.com, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů