DomůOsobnostiMarek Lambora nazval Sáru Rychlíkovou kolegyní. Žádná láska se zřejmě nekoná 

Marek Lambora nazval Sáru Rychlíkovou kolegyní. Žádná láska se zřejmě nekoná 

Dlouho se spekulovalo o tom, zda za rozchodem Vojtěcha Vodochodského a Sáry Rychlíkové stojí Marek Lambora, oblíbený herec z kriminálky Specialisté. Právě do něj se měla mladá herečka zamilovat na začátku roku. Pár svůj vztah ale nikdy nepotvrdil. Neukázali se spolu ani ve společnosti. Teď zveřejnili fotku ještě s jejich „mámou pro herce“ a Rychlíková byla označena za Markovu kolegyni. 

Ještě koncem roku byl Vojtěch Vodochodský pyšný, jakou krásku ulovil. Lásce byl však rychle konec. Spekulovalo se nad tím, jestli za to nemůže právě Lambora. Ten dříve randil s modelkou Andreou Bezděkovou, která teď soutěží v Survivoru. Od té doby se však po boku jiné ženy neukázal, raději buduje kariéru.

„Kolegové a #mamaforactors jako podpora na premiéře! Na našem divadelním souboru se mi líbí, jak za sebou na premiérách stojíme! A naše principálka ze stáje je všude s náma!“ napsal Lambora na svém Instagramu k fotce z vinohradského divadla se Sárou Rychlíkovou a Gabrielou Dvořákovou. Ani slovo o tom, že by choval k Sáře vřelé city. 

V Dobrých zprávách si Sára Rychlíková zahrála po boku Jana Fanty (foto: se souhlasem FTV Prima)

Vodochodský už má jinou

Tak zůstává otázkou, zda jsou opravdu partneři nebo jen kolegové, kterým to v divadle skvěle klape. Jisté je, že Vodochodský už Rychlíkové postel nezahřívá. Jeho novou partnerkou je Marie Danči, finalistka soutěže krásy Česká Miss Essens 2022.

Navíc má teď Vodochodský jiné starosti. Nedávno se nechal slyšet, že zvažuje testy DNA. Není prý vůbec podobný svému otci. „Testy DNA jsme zatím nedělali. Ale táta mi každé Vánoce vyhrožuje, že mi je dá pod stromeček a poletím z baráku,“ nechal se slyšet. Vojtěch je vysoký blonďák a má modré oči. Ivan Vodochodský, známý televizní kuchař, je nižší, oči má hnědé a vlasy také. I postavu mají rozdílnou.

Zdroj: ahaonline.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů