9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiMarek Lambora znovu uchvátil seriálový svět. Ve Specialistech je za hvězdu

Marek Lambora znovu uchvátil seriálový svět. Ve Specialistech je za hvězdu

Když se objevil Marek Lambora v roli Janka Linharta ze Slunečné, někteří už dávno tušili, že na takového herce se jen tak nezapomene. Po dotočení příběhu ze statku se dlouho pohyboval jen na divadelních prknech, nakonec však přijal roli v seriálu Specialisté. A vypadá to na trefu do černého.

Tým Specialistů doplnil vedle Marka Lambory také Matouš Ruml, David Prachař a herečka Zuzana Kajnarová. A vypadá to, že největší hvězdou je zkrátka Marek! Že je u mladé generace oblíbený, to se ví od chvíle, kdy si zahrál bohatého Janka Linharta, který našel lásku ve statkářce Týně v seriálu Slunečná. Tehdy ho diváci spojovali s její představitelkou Evou Burešovou. 

Floutek a drzoun

Byly to však jen fámy. Eva Burešová ve skutečnosti miluje kuchaře Přemka Forejta, Lambora tehdy randil s modelkou Andreou Bezděkovou, která teď soutěží v Survivoru. A k překvapení všech se jí perfektně daří. V posledních měsících byl Lambora spojován s herečkou Sárou Rychlíkovou z Dobrých zpráv, která měla kvůli němu opustit Vojtěcha Vodochodského. 

„Je to kluk, který neměl úplně jednoduché dětství. Okolnosti ho dovedly k tomu, že se z něho stal trochu samorost. Je to floutek a drzoun,“ popsal svou postavu Matěje Karase Marek Lambora. A přesně takového si ho diváci naprosto zamilovali. 

„Kvůli Lamborovi se dívám, je to fešák,“ píše Martina. „Kapitán Karas je můj oblíbenec,“ přitakává Lenka. A sympatický je i mužské části publika. „Nejlepší sezóna že všech. Hlavně díky Markovi,“ píše jeho jmenovec Marek. „Zatím moc pěkné, doufám, že nám tam Mára dlouho vydrží,“ píše Marcela. „Každé pondělí se nemůžu dočkat,“ píše Martin.

Zatím to vypadá, že kam Marek přijde, tam udělá poprask. O nadějném talentu ještě určitě uslyšíme.

Zdroj: TV Nova, ČSFD, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů