DomůLifestyleZlatá labuť ukáže nejdrsnější zločiny války: Ani s dětmi neměli nacisté slitování

Zlatá labuť ukáže nejdrsnější zločiny války: Ani s dětmi neměli nacisté slitování

Pro Petra Kučeru s jeho návratem začaly krušné časy. Na lásku s Bárou může zapomenout, protože jeho manželka Markéta je těhotná. To slečnu Veselou nepříjemně překvapí, zřejmě ani netušila, že je jejich manželství v tomto směru naplněno. A Petr chce splnit své povinnosti, které jako muž má. Nebude to však jediný boj, který ho čeká.

Nad Židy už se stahují mračna – brzy ze Zlaté labutě budou muset utéct. Ti, kteří nestihli emigrovat, už mají smůlu. Většina zemí už židovské obyvatele nepřijímá. S ohněm si zahrává Ester, její chování bude mít ve Zlaté labuti nepříjemnou dohru. Ona si sice myslí, že vydělala na narozeninový dort, situace bude ale daleko vážnější.

Zuří druhá světová válka

„Klíčovým tématem druhé série je sounáležitost a udržení lidskosti v nelidské době. Doteď šlo o lásku, teď jde o život. Tlak doby sílí. Dějově se posouváme do léta 1939,
a tak pro naše hrdiny přituhuje,“
říká kreativní producentka Klára Follová.

„Určitě se budeme o některé postavy bát. Budeme jim fandit. Dojde i na konkrétní události, kterými naše židovské postavy projdou. Ale jak říkám, strach nebudeme mít jen o ně. Všechny postavy budou pod tlakem toho vnějšího nebezpečí,“ dodává Filip Bobiňski.

Tentokrát to Ester přehnala

Poté, co Gruber zradil Irenu a chce jí poslat do léčebny, Petr přebírá rodinné otěže. Povede se mu ochránit rodinné dědictví? A co jeho otec, který je na tom stále zdravotně velmi zle?

Bude Markéta dál intrikovat? A ohrozí tím jejich společné dítě? Vzhledem k fotografii, kterou zveřejnila produkční společnost a všichni tam jsou v černé, se dá předpokládat, že někdo v blízké době zemře. Bude to Markéta při porodu?

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů