DomůLifestyleSeriál ZOO stvořil nejotravnější postavu všech dob

Seriál ZOO stvořil nejotravnější postavu všech dob

Už dnes čeká diváky další díl seriálu ZOO, který se dlouhodobě drží na předních příčkách sledovanosti. Proč je ale v poslední době pod palbou kritiky? Může za to jeho hlavní hvězda!

Viky Janečková byla od začátku důležitou postavou celého seriálu. Zamilovala se do hodného soudce, ten jí sice chvíli nevěřil, že spolu čekají dítě, nakonec se pro ni ale vrátil. Leč, zamiloval se také do své blond asistentky a lásky k chůvě byl konec. Zcela nepochopitelně k ní potom odložil své dvě malé děti, užíval si v Bruselu novou přítelkyni, která otěhotněla také a malému Péťovi nepřispíval ani na přesnídávku.

Komedie – a občas tragédie

To začalo být divákům trochu divné, protože neplatit výživné na své dítě je za splnění dalších podmínek trestný čin – a on jako soudce by rozhodně nesetrval ve své funkci, kdyby se něčeho takového dopouštěl. Tak tvůrci zřídili malému Péťovi speciální bankovní konto, kam mu jeho maminka veškeré alimenty spoří. Protože ta se sice honí od rána do večera, ale peníze od muže, který jí zradil, nechce. Tady to ještě chápeme – trochu.

Jenže přišel Filip – fotograf, olympionik a moc milý muž, který se záhadným způsobem zamiloval do půvabné Sid a také do Viky. Ta s ním od začátku jedná jako s poskokem, který se musí zcela podřídit pro její kariéru a občas, když zrovna nešije, s ním skočí do postele.

Petr se zamiloval do Alex (foto: se souhlasem FTV Prima)

Arogantní slečna Janečková

On kvůli ní ruší veškeré nabídky, díky kterým by se stal slavným, protože nezáleží na tom, co on si přeje. Důležité je, co si přeje jeho milovaná Viky, která je připravená zničit všechno kolem sebe ve chvíli, kdy už jí někdo nebaví. Zdá se, že produkce seriálu ZOO stvořila tu nejotravnější postavu všech dob.

Nejen, že je Viky v podání Evy Burešová neskutečná arogantní nána, se kterou byste nešli ani na kafe – a vlastně nechápete, proč má kolem sebe pořád dostatek lidí, kteří se jí snaží pomoct. Chová se strašně ke všem, kdo se jen objeví v její blízkosti. Ať už to jsou její sestry Tereza s Izabelou, novináři, kteří její netradiční kolekci dětského oblečení vynášeli do nebes a označovali jí za novodobou Vivienne Westwood nebo Marek, který už jí má občas plné zuby taky.

Proč? Nechápeme, proč v její blízkosti ještě někdo zůstává. A jak se dala původně kladná a pokorná postava dohnat do takovému extrému, že koukat na ní je nesnesitelné utrpení. Když se totiž Viky Janečková objeví na televizních obrazovkách, divák už jí ani žádný úspěch nepřeje. Stejně bude mít další nesmyslný problém, kterým zatíží všechny kolem ní, aby náhodou nemusela hnout prstem. Seriál ZOO by byl bez Viky vlastně mnohem lepší. Možná měla zůstat s Petrem Křížem v Bruselu. Zlatá Sid a Haďákovy vize!

Zdroj: redakce, FTV Prima, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů