DomůLifestyleNejzbytečnější postava seriálu ZOO? Rozhodně Charlie

Nejzbytečnější postava seriálu ZOO? Rozhodně Charlie

Když ze seriálu odešla Eva Burešová, aby se věnovala svým mateřským povinnostem, diváci ani nepředpokládali, že by ji měl někdo nahradit. Jelikož chtěli tvůrci fanouškům dopřát, poslali do děje Izy, Tes a Charlieho. Dvojčata by ještě byla zajímavá. Ale co tam dělá ten Charlie, to je nám do teď záhadou. 

Když opomineme skvělého herce Marka Němce, který by zahrál asi cokoliv, postava Charlieho je zkrátka divná. Nejen, že vydělává na firmě, kde zaměstnává jen dvojčata, která pak úzkostlivě hlídá.

Také se svými zaměstnankyněmi bydlí, přikazujeme jim, kam mohou jít, dává jim na ruku sledovací hodinky a nutí je, aby se pelešily s objekty jejich zájmu, což jim následně vynese balík peněz. Ve volných chvílích se promenáduje po bytě ve třpytivém lesklém župánku a kroutí zadkem u lednice. A vrchol dne Ilonky je, když mu může udělat kafíčko. Samozřejmě.

Charlie v lesklém župánku

Lucie Černá a její sestra Bára jsou skvělé herečky, stejně tak jejich guru Němec. Proč se ale upsal k takové roli? Nad tím zůstává rozum stát. Dokonce i Viky, která nejdřív prskala, že v jejich bytě bydlí kriminálník, si s Charliem pak povídala ve volných chvílích celé hodiny. Zřejmě má nějaké osobní kouzlo, které je možná vidět i skrz televizní obrazovku… Kdyby tam ale Charlie nebyl vůbec, nic by se nestalo. 

Celá jeho dějová linka je založena na tom, že někoho okrádá, což se mu asi moc dobře nedaří, protože co ukradl Kamilovi? To už si ani nepamatujeme a u Polákových nic moc. Do seriálu nepřináší nic nového, jak jeho firma funguje, to nepochopil nikdo… A proč mu Izy s Tes stále přitakávají? To už je snad vážně záhada roku. Navíc, že Albertovi nevadí, že randí s holkou, která ho evidentně vůbec nechce… Ale co už. Možná, že se Ilonka dala ke zločincům, ačkoliv dřív věrně sloužila svému soudci? V pořádku, přece!

Ani Charlieho milostné vzplanutí s Kateřinou zkrátka nikoho neohromí. Nikdo ji neznal – a je vlastně další zbytečnou postavou. To by mu museli tvůrci poslat do postele třeba Sid nebo Elišku Krásnou od žiraf. Kdyby ze seriálu nenápadně zmizel, nic by se nestalo. Alespoň by Izy a Tes mohly najít svou lásku. Možná u Vojty a Marka… Jestli ten zase nezatouží po své Viky, kterou evidentně miluje od chvíle, co se přátelí. Že by se snad zase ukázalo, že s tím přátelstvím mezi mužem a ženou je to takt trochu ošemetné?

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů