8.8 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůOsobnostiNatálie Kočendová přiznala smutek i mindráky: V posilovně shazuje přebytečná kila, je...

Natálie Kočendová přiznala smutek i mindráky: V posilovně shazuje přebytečná kila, je prý tlustá

Modelka a podnikatelka Natálie Kočendová nedávno vyšla na trh se svou novou značkou kosmetiky, v show Love Island našla svého milovaného Davida Vitáska, a tak se zdá být vše zalité sluncem. Také vyrazila na dovolenou do Ras Al Khaimah, kde načerpala síly. Jenže půvabná blondýnka teď přiznala nejen starosti, ale také problémy s váhou. Jen fanoušci mají pocit, že se asi zbláznila. Kde jsou ta kila navíc?

Ačkoliv je v poslední době modelka středem pozornost zejména kvůli svému novému příteli Davidu Vitáskovi, do kterého je možná zamilovaná až po uši, fanoušci jim ale tolik nepřejí, naběhla si teď kráska sama. Zveřejnila video na svém TikToku s popisem, že už byl nejvyšší čas začít cvičit. Vystrčila při tom své ploché bříško, které něžně pohladila. Nutno říct, že bylo takové, které má většina lidí po vydatném obědě. Pustilo se do ní tolik lidí, že si raději u videa vypnula komentáře. Vyčetli jí, že takovým přemýšlením může některým dívkám, které nemají takovou postavu jako ona, ublížit.

Můžeš někomu ublížit, píšou fanoušci

Kočendová se několikrát nechala slyšet, že ji dřív ve světe modelingu ponižovali kvůli váze. I na sociálních sítích je v poslední době otázka ideálních tělesných proporcí velkým tématem. Někteří propagují sebelásku bez ohledu na kila, další připomínají zdravý životní styl. Modelky jsou na očích ještě o něco více. A Kočendová kopla do vosího hnízda.

Sledující jí vyčítali, že pokud sama sebe bude prezentovat jako tlustou, ona, která je takřka nádherná a dokonalá, může to ublížit dívkám, které ji sledují. Dokonce by prý mohla svým chováním děvčata dohnat do extrémního hubnutí.

Výsměch na TikToku

Natálie si ale evidentně z komentářů nic nedělá, protože když přidala další podobné video z posilovny, tentokrát s Hankou Dědkovou, další účastnicí Love Islandu, upozorňovala jí, ať si to břicho přestane hladit, nebo jí na TikToku taky „zhejtí“. Bujarý smích nechyběl. Vypadá to spíš na pořádné mindráky. Kdyby byla se svou postavou spokojená, zřejmě by se chovala trochu jinak.

„Je sice krásná, ale moc si o sobě myslí,“ píše Janča. „Podíváš se jí do ucha… A z druhé strany vidíš světlo,“ směje se Jakub. „Vám přijde normální si z toho dělat srandu? Že reálně pro nějaký malý holky, který vás sledují, tohle fakt může být nějaký trigger k PPP?“ upozorňuje další na možné poruchy příjmu potravy. „Tak není to moc vtipný,“ píše Nikča. Milí k Natálii lidé poslední dobou zrovna nejsou. Často jí připomínají, že s Davidem se změnila k horšímu.

Natálie také v minulých dnech přiznala, že jí není dobře na duši. „Takových zpráv tady mám nespočet. Těší mě, jak mě znáte. Je to tak, necítím se dobře. Pracovně se daří skvěle, takže jsem důkaz toho, že za peníze si štěstí nekoupíš. Ale věřím, že brzy bude lépe,“ přiznala na sociálních sítích. Ihned se tak rozjely spekulace, zda jim to s Davidem opravdu klape.

Zdroj: TikTok, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů