DomůOsobnostiNatálie Kočendová poslala od moře vzkazy plné bolesti. Vitásek tvrdí, že jsou...

Natálie Kočendová poslala od moře vzkazy plné bolesti. Vitásek tvrdí, že jsou stále zamilovaní a bydlí spolu

Modelka a účastnice druhé řady Love Islandu Natálie Kočendová byla dlouho spojovaná s barberem celebrit Lukášem Vlačuhou, který podniká pod názvem Laky Royal. Jeho služby využívá i bývalý premiér Andrej Babiš. S Lukášem také toužila Natálie založit rodinu. Po tragické události, kdy se jim narodil mrtvý syn, se vztah rozpadl a blondýnka se vydala hledat štěstí do Love Islandu. Tam našla svého Davida Vitáska, což fanouškům nebylo moc po chuti. Přišlo jim, že je pod její úroveň. Teď to vypadá, že už je vztah pasé.

Když celý národ obviňoval Davida Vitáska ze lži, očekávalo se, že od něj dá Natálie Kočendová ruce pryč. Mladík měl mít totiž vztah v České republice, což je pro účast v milostné reality show zakázáno. Ze své přítelkyně v Čechách udělal bláznivku a u své nové milované vše vyžehlil. Po návratu z Kanárských ostrovů byla Natálie pod palbou kritiky. Někteří se zoufale ptali, kam dala tato mladá a úspěšná žena oči.

Patří vzkazy plné bolesti Davidovi?

Vypadá to, že je ale vztahu konec. Natálie se totiž vydala do teplých krajin, Davida s sebou ale nezabalila. Dušovala se, že si letí užít dámskou jízdu, právě z Ras Al Khaimah v Emirátech ale začala postovat příspěvky s „podivnými vzkazy“. Jednou si na svůj Instagram napsala: „Dokážu se milovat lépe, než to umíš ty.“ Narážela tak na píseň Flowers, kterou vydala nedávno Miley Cyrus jako pomstu nevěrníkovi Liamu Hemsworthovi.

Následovala fotografie v bílých šatech, u které píše: „Respektuju lidi, kteří mi říkají pravdu. Bez ohledu na to, jak těžké to je.“ Ještě před třemi týdny přitom David postoval, že se k Natálii stěhuje: „Natálie musí někam do seriálu, jinak mě z těch hereckých výkonů trefí šlak.“ Ta mu hned odpověděla: „Těš se na život se mnou, chlapečku.“

Laky Royal nemá Davida Vitáska rád

Natálie působila po Love Islandu tak, že je zamilovaná až po uši. Byli to ale právě fanoušci, kteří jí intenzivně domlouvali, aby Davida poslala k šípku. Podle nich se vedle něj Kočendová chová jako dítě a chybí ji elegance, kterou měla s Laky Royalem. I s tím se měl David dostat do křížku, když na něj upozornil v podcastu PBN – PODCAST BEZ NÁZVU. „Expřítel Natálie mě nemá rád,“ řekl.

Ten se ale k účasti své bývalé přítelkyně v reality show vyjádřil už dříve. „Zdravím všechny skutečné. Tady máte moje vyjádření. Člověk už 3 měsíce žije jinak, jinak nastavená hlava, práce, jiný kontakty. Nechápu, proč mě spojujete nebo posíláte zprávy o tom, co dělá Natál. Asi tak, v životě každý udělal chybu, každý se pak musí ponaučit a buď to do života dá, nebo ubere,“ napsal na svůj Instagram. Nenápadně tak naznačil, že s tím, jak teď jeho dívka žije, nesouhlasí. Natálii pojí s Lakym silná historie. Společně totiž přivedli na svět syna Nathaniela, který zemřel. A to dvojici buď spojí navždy – nebo rozdělí.

David rozjel Youtube kanál a točí stěhovací vlog

„Důvodů bylo víc. Bývalý přítel je například o 11 let starší, takže už chtěl miminko, a já se chtěla soustředit na kariéru. To byl třeba jeden z důvodů,“ řekla Natálie před nástupem do vily. Kočendová se po prožité tragédii chtěla soustředit na práci, Laky to viděl jinak. To se jí i podařilo, momentálně uvádí na trh svou vlastní značku kosmetiky, má také e-shop se svíčkami.

David Vitásek se ale tváří, že je všechno v pořádku a bude z něj youtuber. Teď na svůj kanál přidal vlog ze stěhování a Kočendová je podle jeho slov životní láskou. Dříve ale nebyl den, aby spolu nevydali video, nevyznali si veřejně lásku nebo se někde nevyfotili. Teď je ticho po pěšině a Kočendová se na fotkách objevuje sama. Že by společné bydlení ukázalo kostlivce ve skříni?

Zdroj: Instagram, Youtube, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů