9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůOsobnostiDrsná hádka v Survivoru zase ukazuje na Karolínu: Ulhaná jseš, levá jseš,...

Drsná hádka v Survivoru zase ukazuje na Karolínu: Ulhaná jseš, levá jseš, kradeš, říká Bára

V Survivoru je poslední dobou pořádně dusno. Mohou za to neshody v kmeni Hrdinů, které se často točí kolem herečky Karolíny Krézlové, bývalé snoubenky herce Vladimíra Polívky. Po chuti není Báře Mlejnkové, pokerové hráčce, která se s ničím moc nepáře. A došly i na slzy. Karolínu mrzí, že to uvidí její rodiče.

Nové díly Survivoru pořádně zamávaly s kmenem Hrdinů. Partu musel opustit herec Vašek Matějovský ze seriálu O mě se neboj, který se ošklivě zranil. Už je zpátky v České republice, dokonce ho možná čeká operace. Šťastně se znovu shledal se svou novou láskou Karolínou, která na něj věrně v Čechách počkala. Následovala ho Bára Mlejnková, která svedla náročný boj se svou nejbližší kamarádkou Katkou Klinderovou. Došlo na slzy a zoufalé prosby, že už chtějí být obě doma. Nakonec se to „povedlo“ právě Báře, která se vrátila za svou partnerkou, influencerkou Veronickou Biasol.

Bára Mlejnková šla do ostrého střetu

V Dominikánské republice se ukazuje, že ani v šoubyznysovém rybníčku není každý přátelský. Napjaté vztahy vypluly na povrch ještě dřív, než mohl kmen Rebelů ukázat, že se umí také od plic pohádat. Ten naposledy opustila Hanka Gelnarová, která se proslavila videi z baru, které sdílí na svém TikToku.

Vůbec největší hádku však rozpoutala právě Bára, o které se prý ví, že vždy řekne, co má na srdci. Tentokrát zaútočila na Karolínu Krézlovou, herečku, která byla dříve snoubenkou Vladimíra Polívky. Ten si v poslední době zahrál například v seriálu Dobré zprávy vedle Natálie Halouzkové.

Takže jsi u mě skončila, frajerko

Na první pohled působí Krézlová jako hotová sexbomba, která je vyrovnaná a žije život snů. Opak ale může být pravdou. Právě Survivor je pro ni těžkou zkouškou, a tak už několikrát vyslovila své přání jít domů. Mlejnková ji nešetřila.

Ačkoliv se objevilo mnoho zpráv, že Bára je tím padouchem, který dělá v soutěži dusno, fanoušci jí na sociálních sítích vyjadřují naopak podporu. Jsou rádi, že to Karolíně konečně někdo řekl na plnou pusu. Pravdou zůstává, že k tomu zvolila dost vulgární mluvu. Ty jsi pí*a, to není možný. Začala sis to ty, takže jsi u mě skončila, frajerko. Uvědom si, s kým se bavíš, mě nebudeš posílat do p*deleNekruť na mě tou hlavou, jestli to tady nechceš mít nepříjemný, křičela Bára.

„Ulhaná seš, levá seš, kradeš. Máš šátek, navíc deku. Už se uklidni, do pí*i. Třikrát řekneš, že chceš odejít, a pak tady chceš zůstat, tak se podle toho chovej,“ pokračovala. Naštvalo jí, že se Karolína během slovní přestřelky smála.

Zvládne Karolína obhájit své místo v kmeni Hrdinů?

Nech mě na pokoji, už mě fakt nech bejt a nešij do mě,“ opakovala jí Krézlová. Mrzelo jí, že tuhle potyčku uvidí v televizi její rodiče.

„Začni v tom kmeni něco dělat. Srovnej si to sama v hlavě. Pokaždý, když budu moct, tak jdeš. Chci domů, nechci domů, nevíš, co chceš ani co tady děláš,“ vyhrožovala jí Bára. Nakonec šla ale právě Bára. Jak se bude situace s Karolínou vyvíjet dál? Ukážou další díly! Pravidelně na televizi Nova ve středu a ve čtvrtek nebo o týden dřív na Voyo.

Zdroj: TV Nova, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů