DomůOsobnostiSmutná Gábi o Pítrovi: S Andreou spolu v minulosti měli bližší vztah....

Smutná Gábi o Pítrovi: S Andreou spolu v minulosti měli bližší vztah. Kdo ví, co bude v Survivoru

Petr Havránek se vydal do drsné reality show Survivor, aby všem ukázal, že na to zkrátka má. Spolu s ním je na ostrově i Andrea Bezděková, se kterou měl mít dřív poměr, což potvrdila i jeho současná přítelkyně Gabriela Gášpárová. S tou se dal dohromady v reality show Love Island. Teď doufá, že po jeho návratu bude mít ještě přítele. Video, jak se Pítr k Bezděkové tulí, ji moc nepotěšilo.

V reality show Survivor asi lehce zapomenete na dění doma. Své o tom ví možná i Petr Havránek, který si říká Pítr. Jeho láska Gábi, která na něj čeká doma, se teď bojí, co bude, až přiletí. Stále ale svému vyvolenému věří a potěšilo ji, že při rozdělování míst ke spaní vedle Andrey spát nechtěl. 

Je to pod hranicí a je to v pohodě, říká Gábi

„Není žádným tajemstvím, že Pítr s Andreou spolu v minulosti měli nějaký bližší vztah. Je pochopitelné, že možná i tam ty vztahy budou v tom Survivoru. Kdo ví, co se tam bude dít. Ale myslím, že pořád je to pod nějakou hranicí a je to v pohodě,“ řekla v pořadu TALK na TN.cz. Spolu s ní tam byla Laura Chrebetová, která má v Survivoru svého Martina.

„Já jsem velmi žárlivá. Žádné ženě nebude příjemné, když kolem jejího muže bude běhat nějaká jiná. Ale snažím se to brát tak, že vlastně nemám důvod žárlit. On si nemohl vybrat, s kým tam přišel,“ řekla o Pavlíně Sigmundové, se kterou její milovaný do soutěže naskočil.

Video, jak se její milovaný tulí k Bezděkové, Gábi nepotěšilo

Pítr prý chtěl do Survivoru už od první série, nechtěl ale odletět tak brzy po skončení Love Islandu. Druhá série tak byla jasná. Gábina ho podporuje a vidí v tom neuvěřitelný experiment, který jinak člověk nezažije. 

Pak jí ale ukázali sestřih, kde sice Pítr říká, že vedle Andrey nebude spát, později se k ní ale tulí. „Je to nějaký sestřih, nemůžu z toho poznat, co se tam děje. Pítrovi věřím a doufám, že k ničemu, co přechází hranice, nedojde,“ snažila se situaci zachránit mladá kráska. Už dříve ale nebyla Bezděková Gábi zrovna po chuti. S Pítrem se Gašpárová objevila v několika podcastech, kde kroutila oči, kdykoliv došlo na slova o půvabné modelce. Modelkou je sice Gábi taky, nerada by o svého Pítra ale přišla.

„Snad bude všechno v pohodě. Je to nepříjemné, to by bylo asi každému, ale jak jsme mohli vidět hned na začátku, Pítr vedle ní nechtěl spát. Myslím, že to možná může být ze strany Andrey a Pítr s tím nemůže nic dělat, doufám,“ dodává a zní přitom jako naivní žena, která očekává, že mrcha je ta druhá.

Pítr na svou lásku jistě nezapomene ani v Dominikánské republice, na druhou stranu tam teď žije život, který je na hony vzdálený tomu, co se děje v Čechách. Nesnáze spojují… 

Zdroj: TV Nova, TN.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů