DomůLifestyleVyhrocená Výměna manželek: Petru překvapí, že Lucka nemá ve spíži bujón. Ze...

Vyhrocená Výměna manželek: Petru překvapí, že Lucka nemá ve spíži bujón. Ze zeleniny polévku prý neuvaří

Ve středu večer nabídne televize Nova další Výměnu manželek, která zvedne diváky ze židle. Ačkoliv hned v úvodu budou vypadat ženy jako sympatické matky od rodiny, které si dokáží poradit v každé situaci, velmi rychle se Výměna vyhrotí natolik, že skončí velkou hádkou a pobytem na hotelu.

Další kontroverzní Výměna je tu! Nebyly k tomu potřeba vypadlé zuby ani exekuce, bohatě postačí chování dvou žen, které se rozhodly vstoupit do vod televizních reality show. Lucie (28) a Petra (36) se asi po skončení nekamarádí.

Mohl to být klidný díl, kde vznikne přátelství… Ale Lucie nemá sladkosti!

Už zítra se mohou diváci těšit na Lucii, která s partnerem Tomášem (33) vychovává dceru Lucii (8) a Leontýnku (1). Vymění se s Petrou (36), která žije s partnerem Vláďou (32) v pronajatém domě. Mají Honzu (14), Ríšu (8) a Tomáše (3).

Byl by to klidný díl, kdyby tvůrci nešoupli Petru do rodiny, která z celého srdce miluje psy, kdežto vyměněná maminka se jich bojí jako čert kříže. Překvapí jí také, že Lucinka je schopná se plnohodnotně postarat o svou sestřičku, z čehož usoudí, že děvčátko nemá žádné dětství. Kdyby se malá slečna o své sourozence nezajímala, jistě by to bylo špatně také. A to není vše. Překvapí jí, že Lucie nemá ve spíži žádný bujón ani sladkosti, tudíž polévku neuvaří, děti nevědí, co je to pořádné jídlo… A ona sama tam bude jíst celé dny jen piškoty se psím chlupem, jak tvrdí. 

Další Výměna, kde vládnou moderní technologie

Lucii zase nebude po chuti, že děti nejsou nadšení sportovci a většinu času tráví u telefonu. Kdyby měla starší děti, možná by je nepřekvapilo, že to není tak docela výjimka a dnešní mládež ve světě moderních technologií vyrůstá. Když ale zjistí, že nejstarší Honza propadá, pojme podezření, že se jim Petra vůbec nevěnuje. Určitě také nevaří, protože od ní děti nesní nic normálního, chtějí jen brambůrky a kolu.

Vjedou si dámy při rozhovoru z očí do očí do vlasů? Uvidíte už zítra večer na televizi Nova.

Zdroj: TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů