5.1 C
Prague
Středa, 24 dubna 2024, 10:04
- Reklama -
DomůOsobnostiChilli z první řady Survivoru shodila Andreu Bezděkovou. Prý je to pipinka...

Chilli z první řady Survivoru shodila Andreu Bezděkovou. Prý je to pipinka a nemá tam co dělat

Drsná reality show Survivor je v plném proudu. O milionovou výhru soutěží kmen Hrdinů a Rebelů. Právě celebrity, které jsou v hrdinském uskupení, vzbuzují největší pozornost. Diváci jsou zvědaví, jak se budou v nepříznivých podmínkách chovat. Ačkoliv… Pravda je, že ani Rebelové nezůstávají pozadu. Jejich poslední kmenová rada byla ukázkou prostředí, kam byste nechtěli zavítat ani za trest.

Na sociální síti TikTok se objevila krátká ukázka z podcastu Jakuba Kotka s názvem Easy Cast. Tam si zve známé osobnosti, některé rozhovory teď vydává pouze na placené platformě HeroHero. Jedním z hostů byla i účastnice první řady a finalistka soutěže MasterChef Chili Ta Thuy.

Chilli si v loňském ročníku udělala mnoho nepřátel

Ta se dala do aliance s youtuberkou a moderátorkou Nikolou Čechovou. Prý si myslely, že budou miláčky publika, protože vymýšlely naprosto skvělou hru. Opak byl ale pravdou. Když se dámy vrátily, nestačily se divit.

Bez telefonů a sociálních sítích nevěděly, že se na ně v Čechách a na Slovensku přichystal doslova hon. Lidé je označovali za falešné a manipulativní, Nikola se po příjezdu dokonce na několik týdnů stáhla mimo veřejné dění a přiznala, že návrat pro ni nebyl vůbec jednoduchý.

Co tam dělá Andrea Bezděková?

To vše už ale asi vzal čas, protože Chilli si v Čechách připravila pro Bezděkovou nevybíravý vzkaz. Prý se diví, že do něčeho takového šla. „Myslela sis, že je to pipinka?“ ptal se Kotek ve svém podcastu. A Chilli propukla v smích. „Prostě mě to překvapilo.“

To se nelíbilo fanouškům podcastu a v komentářích jí pořádně naložili. „To říká ta pravá, ta, co tam loni předvedla, chodil bych kanálama,“ píše Filip. „To se to machruje, když už tam není. Po bitvě každý generál,“ píše Milena. „Tahle ať radši mlčí, přidávají se další. „Andrea je skvělá holka. Chová se tam nejlíp,“ pochválila jí Karolína.

zdroj: Easy Cast Jakuba Kotka, TikTok

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů