21.2 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůOsobnostiKonec Báry ve Zlaté labuti: Neprozradím, jestli se vrátím, říká Dancingerová

Konec Báry ve Zlaté labuti: Neprozradím, jestli se vrátím, říká Dancingerová

Tentokrát zažili diváci pořádný šok. Oblíbení hrdinové, kteří s nimi byli od začátku seriálu Zlatá labuť, jsou minulostí. Petr totiž nestihl přijet na smluvené místo za Bárou – a ta utekla bez něj. Nic už nebude jako dřív. A možná najde Petr zalíbení v někom úplně jiném…

Třetí a zároveň závěrečná série Zlaté labutě se odehrává na přelomu let 1939 a 1940 v temných časech protektorátního Československa. Přesto by se snad mohlo blýskat na lepší časy, zlo ve Zlaté labuti je totiž na ústupu. Gruberovo tajemství je prozrazeno a jeho vliv významně oslaben.

Na co se mohou diváci těšit?

Intrikánka Markéta zemřela při porodu. Zákeřný Bouchner skončil na pozici ředitele obchodního domu a společně s ním zmizela i sekretářka Praxlová. Známí hrdinové se tak mohou opět nadechnout a čelit novým výzvám doby společně. Petr musí po útěku Báry najít sílu zapomenout. Energii do života mu dodává novorozený syn Eduard, na kterého zůstal sám.

Diváky překvapilo, že se právě představitelka Báry rozhodla ze seriálu odejít. Bára bojovala. A teď musí zase chvíli čerpat síly. Na otázku, jestli se Bára do Labutě vrátí, neodpovím. Nechme to na ní! napsala Marta Dancingerová fanouškům na svůj Instagram. Někteří spekulovali, že je herečka těhotná. Zatím ale nic takového nepotvrdila. Uvidíme, co scénář následující díly přinese…

Šárka Krausová si novou roli užívá (foto: se souhlasem TV Nova)

Irena půjde do boje

Ireninu drastickou léčbu homosexuality považují Kučerovi za úspěšnou a její aféra s Alenou je téměř zapomenuta. Vystrčí teď drápky? Znovu se tak otevírá otázka, který ze tří sourozenců jednou převezme otěže rodinného podniku.

Čerstvý vítr do Zlaté labutě přinese nová ředitelka, šarmantní Toni Adamová. Má zkušenosti ze zahraničí a v obchodním domě zavádí řadu zásadních změn. Ve skutečnosti to ale není hlavní důvod jejího působení v Labuti.

Sortiment obchodního domu se rozrůstá a v souvislosti s tím přichází další zajímavá postava – prodavačka Dita. Je to žena plná života, která se dá s každým ráda do řeči. Její ženská energie je odzbrojující a okouzlí nejednoho muže. Který z nich Ditě podlehne? Zdá se, že to bude Lukáš Mašek!

Diváci se na novou řadu mohou těšit už brzy!

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů