DomůLifestyleGenzer shodil ve StarDance manželství s Finkovou. Ta mu to vrátila a...

Genzer shodil ve StarDance manželství s Finkovou. Ta mu to vrátila a říká, že byl pořád opilý

Herec, tanečník a moderátor Richard Genzer je studnice vtipů a rychlých postřehů. Tentokrát to ale přehnal zřejmě i on. O manželství s Lindou Finkovou totiž prohlásil, že to byla divočina. A jeho bývalou ženu to pěkně naštavlo.

Nemístné vtípky od Genzera? To už asi nikoho nepřekvapí. Tentokrát to však nenechalo chladnou jeho bývalou manželku Lindu Finkovou, která obvykle tvrdí, že mají báječné vztahy.

Prozradila tajemství?

Genzer prohlásil, že manželství s ní byla divočina. Nic, co by diváky příliš zaujalo – respektive řekl, že byl ženatý, a proto ví, co je to divočina. To je takový klasický vtípek chlapa nad třetím pivem. Reakce Finkové přišla záhy. „Miluju Stardance😂 Znám divočinu. Byl jsem ženatej. Překlad: Když jsem se skoro každý den vracel domů vožralej, byla to divočina😂😂😂,“ napsala na svůj Instagram.

Evidentně tak začala mluvit o tom, co mohlo být příčinou rozpadu jejich manželství. Až donedávna totiž říkala, že si to nechá pro sebe, ale život s Genzerem nebyl jednoduchý.

Ostrá reakce fanoušků

Ačkoli se snažila působit, že je nad věcí, na Instagramu jí to nikdo nevěřil. Dokonce se jí lidé dotazovali, zda má takové reakce zapotřebí. „Tak tohle nebylo snad nutné, po 12 letech,“ píše jedna z fanynek. „Ale no tak, buďte nad věcí,“ píše Lindě další. Ta hbitě reagovala: „Jen reaguju. Já nic zrovna teď neříkala. Ani před tím.“

Možná tím chtěla říct, že donedávna o důvodech jejich manželství mlčela, teď už si ale žádné servítky brát nebude. Nebo je to jen jejich humor, který nechápe nikdo jiný. Kdo ví…

Zdroj: redakce, Česká televize, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů