13.9 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 5:05
- Reklama -
DomůLifestyleStarDance už má oblíbence: Je vidět, že jste dobrý člověk, píšou o...

StarDance už má oblíbence: Je vidět, že jste dobrý člověk, píšou o Maršálkovi

Herci, zpěvačky, modelky? Kdepak! Diváci si už po prvním kolem oblíbili Josefa Maršálka, který možná nebude patřit k nejobratnějším tanečníkům, má ale něco, co se koupit nedá. Nejen, že je mezi ním a Adrianou Maškovou neskutečná chemie. Také je už z obrazovky evidentní, jaký je člověk! Alespoň to si myslí diváci a hojně se o to dělí na sociálních sítích.

Cukrář a pekař Josef Maršálek pracoval mnoho let v zahraničí, mimo jiné v Londýně pro britskou panovnici Alžbětu II. Je porotcem cukrářské show Peče celá země a spoluautorem pořadu Buchty po ránu. Vaří pro děti v pořadu Cukrárna u Josefa. O pečení vydává čtenářsky úspěšné kuchařské knihy.

Kdyby se v soutěži StarDance volila Miss Sympatie, rozhodně by jí tento rok vyhrál Josef Maršálek. Ten má velkou základnu fanoušků na sociálních sítích – a ta se teď jistě rozšíří. „Ta energie mezi vámi, to je něco úžasného,“ píše divačka Lenka. „Pane Maršálku, je vidět, že jste dobrý člověk,“ přidává se Kateřina. „Nádherně se na vás kouká, jste úžasný,“ doplňuje Anna. A pochvaly neberou konce. Zdá se, že si diváky Maršálek opravdu získal!

Josef Maršálek s taneční partnerkou Adrianou Maškovou (foto: se souhlasem České televize)

Tanec je moje milostná aféra, říká

„Vždy jsem tančil, když zněla dobrá hudba. Vždy jsem tančil, když jsem byl obklopený přáteli. Nejvíc ve Francii. Teď tančím, protože musím. Tanec skutečně neuvěřitelně nabíjí. Nikdy jsem neměl problémy se spaním. Usnu kdykoliv a kdekoliv. V tramvaji, v letadle, v hotelu na opačné straně planety. Ale teď, když kolem půlnoci usínám, tak už se za hodinu budím a jsem vyspalý. Necítím žádnou únavu. Naopak, mám přemíru energie. Tanec je skutečně neuvěřitelně nabíjející záležitost. To je pro mě úplně nové zjištění,“ pochvaluje si účast ve StarDance Maršálek.

„Mě na tanci udivuje, že vám beze slov umožní vyjádřit vaše emoce. A to jsem v dětství kreslil, kdysi jsem chtěl dokonce natočit animovaný film, ale až teď mi dochází, že pro vyjádření někte- rých svých nálad a pocitů můžu i tančit. Jsem vážně moc rád, že mě tancování chytlo, a přiznávám, že jsem se trochu obával toho, co mě ve StarDance čeká. Hodně jsem si ovšem přál, abych se do tance zamiloval. A to se stalo. Takže tanec je teď taková moje milostná aféra,“ doplňuje.

Zdroj: redakce, Facebook, Česká televize

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů