19.5 C
Prague
Pondělí, 29 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůLifestyleSoutěžící stráví v domě Big Brothera vánoční svátky. Moderovat bude Míra Hejda

Soutěžící stráví v domě Big Brothera vánoční svátky. Moderovat bude Míra Hejda

Reality show Love Island je u konce – a přichází čas na novou! Už brzy se na obrazovkách objeví noví soutěžící, kteří se pod dohledem kamer zavřou do vily. Tentokrát v soutěži Big Brother, kterou vysílala TV Nova už v roce 2005. Moc úspěšná tehdy ale nebyla, tou dobou vládla světu reality show Vyvolení. Jenže doba se změnila…

Show začne už 13. listopadu 2023 na Voyo! O den později odvysílá první díl TV Nova. Další díly pak Nova Fun. Spolubydlící stráví v domě Big Brothera celkem 9 týdnů, neminou je ani vánoční svátky. To je velké překvapení, obvykle tyto soutěže před Vánoci končí a do programu zařazuje televize pohádky. Zdá se, že tentokrát bude k vánoční večeři ještě reality show!

Vítěz si odnese krásných 2 500 000 korun. Big Brother poběží 7 dní v týdnu, v sobotních přímých přenosech se rozhodne o vyřazení soutěžících. Rozhodnou diváci, k dispozici bude opět hlasovací aplikace.

Logo soutěže Big Brother (foto: se souhlasem TV Nova)

Vlastní postel a odemčený dům

Dům bude stále odemčený, ale kdo se rozhodne odejít, už se nikdy nesmí vrátit. S sebou si mohou soutěžící vzít jen hudební nástroje, nesmí mít telefony, počítače, knihy. Do vily také nesmí přinést alkohol ani drogy. Pokud to však bude jako obvykle, alkohol bude zřejmě téct proudem. V obdobných reality show většinou soutěžící výrazně přibrali, protože neměli žádný pohyb. V modernějším pojetí bychom se už mohli dočkat například posilovny – v Love Islandu byla také.

Soutěžícím bude k dispozici psychologická a lékařská pomoc. Nebude chybět také populární zpovědnice! Dočká se Big Brother většího úspěchu než před 18 lety?

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů