DomůLifestyleZlatá labuť: Rudolf a Sofie by mohli mít na vraždě Marty svůj...

Zlatá labuť: Rudolf a Sofie by mohli mít na vraždě Marty svůj zájem

V seriálu Zlatá labuť se v poslední době děje hned několik změn. Nejen, že Irena překvapivě dovolila, aby Sofie vyléčila její homosexualitu, Eva také poprvé přiznává, že jí chybí Gruber. To je překvapivé už z toho důvodu, že po prvním milování od něj utíkala s brekem.

O tom, že v seriálu Zlatá labuť bude stále větší dusno, není pochyb. Irena totiž přistoupila na léčení, Sofie má evidentně pocit, že vyhrála a stále se řeší, kdo zabil Martu. Zdá se, že motiv mají všichni a nikdo. Udělala to sama? Udělal to Bouchner? Nebo snad vyjde najevo, že v tom přeci jen byla zapletená Irena?

Kdo zabil Martu?

Kdo by si ale dal tu práci, aby jí takhle systematicky ničil? Není to náhodou plán Sofie a Rudolfa, aby převzali firmu? Irena celou dobu Rudolfa jen uráží, vysmívá se mu, že je na vozíku. Jeho představitel Petr Stach se už dříve nechal slyšet, že role Rudolfa bude v této sérii větší.

„Já myslím, že Irena už těch neplech nadělala dost a bylo na čase, aby se jí někdo postavil do cesty. A já se toho jako Rudolf rád ujmu,“ řekl. „Konečně se z mamánka začíná stávat chlap, i když nebude to jen tak. Ta cesta vzhůru nikdy nebývá jednoduchá. Vždycky je trnitá. Člověk občas spadne zpátky a pak se zase hrabe nahoru. Ale budu Rudolfovi držet palce.“

Martu si zahrála herečka Kamila Trnková (foto: se souhlasem TV Nova)

Sofie léčí Irenu

Stejně tak by to vysvětlovalo, proč Sofie tolik lpí na léčení Ireny. Dříve bylo totiž obvyklé, že pacienty postihovala ztráta paměti. Možná se bojí, že jí odhalí. Ale co když o Sofii ví i Kučera starší? Nenávidí svou dceru natolik, že by jí něco takového provedl?

A jakou úlohu v tom celém sehraje Lukáš, který se v jednu chvíli tváří, že Irenu miluje a pak jí podrazí nohy? „Vím, že diváci by si moc přáli, aby láska rozkvétala. Ale stále musíme myslet na to, v jaké době se seriál odehrává. Nemyslím si, že by to jen tak ze dne na den zcela skončilo, ale určitě to budou mít holky těžké,“ prozradila Kristýna Ryška, která hraje Irenu Maškovou.

Neméně složitý osud čeká Evu. Ta vykoupila svého Martina ze spárů gestapa sexem s Gruberem, teď se jí ale po veliteli Prahy začalo stýskat. Baví jí, že je nebezpečný. Vzhledem k tomu, že je herečka ve skutečnosti těhotná, by mohla otěhotnět také její postava Evy Duškové. A to jí jistě Gruberová nedaruje!

Zdroj: redakce, TV Nova, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů