DomůLifestyleZvrat ve Zlaté labuti: Ireně dojde, kdo zabil Martu. Motiv mají téměř...

Zvrat ve Zlaté labuti: Ireně dojde, kdo zabil Martu. Motiv mají téměř všichni

Irenu Maškovou už nebaví, že jí všichni obviňují ze zabití pianistky Marty, a tak začne pátrat na vlastní pěst. To se jí ale může vymstít. Zůstane tajemství skryto? A rozhodne se nakonec podstoupit léčbu, aby vyhověla svému otci? Uzná, že je nemocná, když miluje osoby stejného pohlaví?

Ve vedení firmy už není, Petr je na vyjednávání s Gruberem příliš naivní a Rudolf mladší si zřejmě někde tajně bere drogy. Irena ví, že je zle. Jenže naštvala manželku velitele Prahy – a to se neodpouští. Gruber trvá, aby podstoupila léčbu. Alena se však obává, že po elektrošokách a lobotomii na ní zapomene. Zdá se, že v to doufá také Lukáš.

Nejdřív se zdálo, že z manžela Ireny se stala kladná postava a bude chránit svou rodinu. Ale už zase vymýšlí intriky. Stále svou ženu miluje a chce ji jen pro sebe. Co to znamená pro Alenku, to je mu jedno. Ta za svou lásku bojuje, je na to ale sama. A Petr je stále častěji označován kolaborantem. Dokonce i od Báry, která v něm doposud viděla jen to dobré.

Irena už bojuje i se svou rodinou (foto: se souhlasem TV Nova)

Do toho přijde ještě Eva se svým steskem po Gruberovi. Přizná, že se jí milování s nacistou líbilo více než s Martinem. Toho sice miluje, ale je hodný. Udělá nějakou hloupost? Vzhledem k tomu, že je její představitelka Beáta Kaňoková těhotná, bychom se mohli dočkat nové zápletky. Zda ale bude mít dítě s Martinem nebo bude Gruberovo…

Nejdůležitější moment nadcházejících dílů bude, že Ireně dojde, kdo zabil Martu. Ona to nebyla. Kdo měl motiv? Bouchner? Sofie? Motiv mají všichni. Nebo snad Markéta, která potřebuje mít Petra čím vydírat? A nepředstírá svou tuberkulózu? Rychle začne Petrovi vyhrožovat, že neumře tak brzo, jak on si myslí…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů