DomůLifestyleZákulisí Zlaté labutě: Markéta zemře při porodu, ani tak nebude Petrovi s...

Zákulisí Zlaté labutě: Markéta zemře při porodu, ani tak nebude Petrovi s Bárou přáno

Návrat Markéty mnohé překvapil – a nejvíc Báru. Ta si myslela, že mají s Petrem vše zlé za sebou. Jenže to by nebyl seriál Zlatá labuť, aby to měly hlavní postavy tak jednoduché. Zákulisní fotografie však zřejmě prozradila jedno velké tajemství – Dittrichovy čeká velká ztráta.

Produkční společnost Dramedy na svém Instagramu zveřejnila fotografii, kde jsou Kučerovi i Dittrichovi v černém. Sedí, evidentně smutní, v bytě Petra. Kdo ale chybí? Ano, Markéta! Korunu tomu dodala herečka Jitka Sedláčková, která hraje matku Markéty, když se na svůj Instagram vyfotila ve stejném kostýmu s miminkem. A tak fanoušky ihned napadlo, že mladá paní zemře při porodu. Celou dobu má mít tuberkulózu, ačkoliv je záhadou, že se vídá se všemi, nikoho nenakazila a záhadně nyní nekašle. Pochopitelně si někteří myslí, že si vymýšlí. Ale jaký by k tomu měla důvod?

Petr Báře lhal

Fakt, že je Markéta těhotná, už Petr nezmění. Pravdou ale je, že ho to u některých diváků dost shodilo. Zatímco se tvářil, že miluje Báru a udělá pro ní cokoliv, spal s Markétou. Ta neponechala nic náhodě, a tak držela po sexu nohy nahoře, aby „se to uchytilo“, jak říkala.

Když Bára viděla její bříško, muselo jí být jasné, že Petr trochu lže. Minimálně nemá na paměti jen jejich vzájemnou lásku, ale také rodinnou firmu, kterou by mohlo spojení s Dittrichovými ochránit. Alespoň tak to zamýšlela Irena v dobách, kdy byla ještě jedna ruka s Gruberem. Jenže kdyby Markéta zemřela při porodu, opravdu bude mít Petr s Bárou šanci? To jen sotva. Že by Dittrichovi dovolili, aby obyčejná prodavačka vychovávala tak důležité vnouče z vážené rodiny? Jak bláhová představa… Naopak se tím zřejmě rozpoutá krutý boj o to, do ho bude mít u sebe.

Kristýna Ryška to ani ve druhé sezóně nebude mít jednoduché (foto: se souhlasem TV Nova)

Jak to bude s Irenou?

Jenže ani to už neplatí. Paní Mašková se trochu přepočítala, byla moc iniciativní a ve snaze přesvědčit velitele Prahy, že se ho manželka chce zbavit, se poslala rovnou do léčebny. Tam zatím odmítá nastoupit, ale stojí proti ní i vlastní rodina. Homosexualitu v této době zkrátka nikdo nechápe a je braná jako nemoc.

Bránit se takovému tlaku je velmi složité. Tím spíš, když jí otec vydědil. Bez peněz se neobejde. Kde by je jinak vzala? A tak se snaží vymyslet řešení, ochránit Irenu a odstranit Rudolfa. Jenže moc dobře ví, že Petr na rodinný podnik nestačí. Jeho pletky s Gruberem dopadnou dřív nebo později zle. Je tak naivní…

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Facebook

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů