16.6 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůLifestyleLásky jedné tmavovlásky: Eva Burešová konečně našla muže svých snů

Lásky jedné tmavovlásky: Eva Burešová konečně našla muže svých snů

Krásná Eva Burešová ze seriálu ZOO patří mezi nejúspěšnější mladé herečky současnosti. Jde z role do role, a kde se objeví, z toho je okamžitě hit. V soukromém životě ale neměla na růžích ustláno a své štěstí si musela tvrdě vybojovat. I za cenu toho, že krátce po porodu prvního syna zůstala sama.

Zvyklá riskovat je Eva Burešová odjakživa. Ze střední školy odešla kvůli kariéře a maturitu nedokončila. Vyplatilo se. Ještě nedospělá získávala hlavní role v muzikálech a zamířila do show Česko Slovensko má talent, kde se dostala do finále a poprvé se dostala do povědomí širší veřejnosti.

Začátek kariéry v seriálech

V muzikálové kariéře sice pokračovala, ale už tehdy se pomalu rýsovala její televizní éra, která je nakonec mnohem výraznější – objevila se v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, pokračovala do Modrého kódu, Slunečné a ZOO. Stala se idolem mladší generace, a mezitím se stihla několikrát zamilovat. Jedním z nejdůležitějších mužů se pro ni stal hudebník Michael Krásný, se kterým má syna Nathaniela Adama a později kuchař Přemek Forejt, se kterým přivedla na svět syna Tristana Williama.

Po porodu přišla zrada

Když se Eva Burešová zamilovala do basisty Michaela Krásného, mělo to být navždy. Proto se nikdo nedivil, když tehdy sotva čtyřiadvacetiletá herečka otěhotněla a pár se začal těšit na miminko. A zatímco se po porodu zdálo, že se Burešová pro roli maminky doslova narodila, Krásný se jako otec neviděl a jejich vztah se začal hroutit.

Byli jsme nejlepší kamarádi. Jenže po narození syna to partner přestal zvládat,“ popsala důvody rozpadu vztahu. Místo toho, aby byl nablízku své rodině, sbalil se krátce po narození syna a dal přednost kariéře v New Yorku. Zpočátku nebyli vůbec v kontaktu. „Tatínek nepomáhá. On má hodně práce. Když má jeden volný den, Nathanka si vezme. To bývá ale málokdy,“ říkala herečka ještě v roce 2018.

Později se z nich stali nejlepší bývalí partneři vůbec a dnes si skvěle rozumí. Krásný už žije dokonce zpátky v Česku.

Eva Burešová se vrátila do seriálu ZOO krátce po porodu (foto: se souhlasem FTV Prima)

S mladším partnerem to vydrželo chvíli

S o šest let mladším tanečníkem Matyášem Adamcem plánovala Eva Burešová společné bydlení a byla do něj zamilovaná až po uši. Poprvé se poznali v projektu Roztančené divadlo, kde reprezentovala Činoherní klub. „Mým partnerem byl právě on. No a těch pět nebo šest měsíců, které jsme měli na trénování, jsme víc věnovali seznamování,“ prozradila tehdy šibalsky a zdála se opravdu šťastná. Dokonce vycházel báječně i s jejím synem Nathanielem, což si herečka velmi pochvalovala.

A ačkoliv se do poslední chvíle rozplývala, jak je šťastná a zamilovaná, lásce byl zničehonic konec. „Konečně jsem poznala člověka, vedle kterého můžu být stoprocentně sama sebou bez toho, aniž by mě nějak odsuzoval. Za humor, za styl hudby, za cokoliv,“ děkovala později i za krátké chvíle, které spolu prožili.

Osudová láska

Mužem, se kterým si Eva Burešová plní všechny sny, je kuchař Přemek Forejt, známý porotce ze soutěže Masterchef. Potkali se při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Jiskra přeskočila takřka okamžitě. Svůj vztah několik měsíců tajili, pak už to šlo ale vcelku rychle – pořídili si dům za Prahou, fenku Nairobi a loni v srpnu se narodil jejich první společný syn Tristan William.

Po třech letech jsou stále zamilovaní jako na začátku. Nedávno udělal Forejt ohromné gesto, když svou lásku pozval do New Yorku, aby tam oslavila třicetiny. K žádosti o ruku se sice nemá, ale i na to zřejmě jednou dojde. „Zásnuby nebyly,“ prozradila tehdy Eva s dodatkem, že rozhodně nebude říkat, že svatbu nepotřebuje. Potom už by jí také prý nemusel požádat vůbec. „Já se chci vdávat,“ má jasno. Tak snad Přemek svou milovanou brzy vyslyší!

Zdroj: redakce, expres.cz, super.cz, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů