23.6 C
Prague
Pondělí, 29 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůLifestyleMódní hity letošního podzimu: Bez kůže a flanelky ani ránu

Módní hity letošního podzimu: Bez kůže a flanelky ani ránu

Jak tento podzim svůj styl trochu oživit? Od svetrů, přes kabátky a kožené křiváky až po šaty – to všechno vám pomůže vybočit ze stereotypu. Na druhou stranu bude záležet vždy jen na vás, co na sebe obléknete. Určitě se neztratí ani barvy, ty jsou ostatně hitem každého podzimu.

Kůže, kůže a – ano, uhodli jste správně – zase kůže. Tento podzim se s ní roztrhl pytel. Kožené legíny, bundy, tašky, boty či doplňky – ty všechny na ulicích rozhodně uvidíte. Samotná kůže je kouskem, který se nese v duchu rebelství. Alespoň částečně tak budete působit, jako že se po městě nespoutaně proháníte na motorce. 

Jinak elegantní outfit mimo to dokáže rozbít. Jeden (nebo rovnou dva) kožené kousky dodají looku novou dimenzi a pletený svetr či plátěné kalhoty ozvláštní odlišnou texturou. 

Podzimní povinnost 

Klasika, která mluví sama za sebe. Podzimní kabát je přesně tím, co očekáváte – svrchní kousek outfitu. V klasických odstínech hnědé a šedi budete mít záruku, že jej bez problémů zkombinujete téměř s čímkoli. 

Tuto sezónu ale můžete zkusit i zaexperimentovat, jak už se střihy, jako je klasický trenčkot, tak i s barvami. Na výraznějších svršcích je totiž nejlepší, že pod ně můžete nosit jednoduché základní kousky. Nemusíte tak dlouho přemýšlet, jak outfit stylizovat, stačí přes něj přehodit váš oblíbený kabát – a voilá. 

Sweater weather 

Počasí akorát tak na svetr. Ten je někdy tou nejjednodušší, a hlavně nejlepší volbou, když nevíte kudy kam. Pokud je na vás svetr moc velká nuda, zkuste jej zkombinovat se zvonáči nebo kalhotami se širokými nohavicemi. Velkým hitem budou tento podzim i flanelky. S nimi jako byste byli přistiženi při sklizni dýní nebo jablek. Popadněte svou oblíbenou a doplňte klasickými džíny. 

Elegance, ve které nezmrznete 

A teď už konečně něco elegantnějšího, co si nebudete stydět vzít do práce. Řeč je o šatech. Ještě předtím, než si zazoufáte, že budete muset zainvestovat do nových s dlouhými rukávy či stojáčkem, zkuste se znovu podívat na ty, které jste nosily v létě. Zcela jednoduše je totiž pomocí vrstvení proměníte v podzimní kousky. 

Jednou z nejjednodušších technik je bílé tričko. To jako spodní vrstva pod šaty s výstřihem do V vytváří krásný efekt. Stejně dobře ale bude fungovat váš oblíbený letní top, který s trochou fantazie dokážete také proměnit v jednu z vrstev. Pokud si ale nejste jistá, sázkou na jistotu je svetr či cardigan, který dobře funguje s většinou střihů. 

Zdroje: redakce, Fashion Arena Prague Outlet

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů