17.3 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 4:05
- Reklama -
DomůLifestylePropadák roku: Milion dolarů od Kazmy už nikoho nezajímá

Propadák roku: Milion dolarů od Kazmy už nikoho nezajímá

Vypadalo to na soutěž, která bude bavit celou republiku. Šifra byla ale nakonec tak těžká, že ji nikdo nevyluštil. A vítěznou kartu také nikdo nenašel. Tohle bude zřejmě největší propadák za dobu, co One Man Show existuje.

Nápovědy, které byly ve filmu, měly diváka donutit na ten film jít několikrát. A někteří skutečně šli. Nikdo ale nebyl schopen vyluštit, co jednotlivé symboly na betonovém monumentu u Lysé nad Labem dají dohromady za klíč.

Zakopané auto také nemělo úspěch

Je jasné, že je teď Kazma sice bohatší o milion dolarů, který nikomu nemusel dát, zároveň se však nekoná žádný velkolepý závěr show. A to je potom, co se něco podobného stalo se zakopaným autem, už opravdu na pováženou.

Někteří ještě stále spekulují, že i tohle je součást plánu, v podstatě je to ale už jen dozvuk jedné drahé neúspěšné akce. Andrea Kalousová se ke Kamilovi nevrátila podle všeho (jen si na tom udělala slušnou reklamu), žádný dojemný příběh u trezoru se také nekonal, lidé šifru nevyluštili…. Co na to říct.

Říká Kazma divákům ve filmu pravdu? (foto: se souhlasem Bontonfilm)

Samé lži?

Zda ještě někdy Kamil něco natočí, na to si musíme počkat. Jisté je, že celá tahle šaškárna ho v očích veřejnosti velmi shodila. Už jen to, když tvrdil, že po odvysílání filmu uteče do ciziny, protože u toho nechce být. U čeho? Co se mělo dít tak speciálního?

Mimo to chodil po televizních rozhovorech – a vždy tvrdil, že přiletěl jen teď. Je možné, že tomu tak skutečně bylo. Ale je to vlastně jedno. Nestalo se nic tak speciálního, aby ho naháněly jednotky rychlého nasazení, akorát má na krku žalobu od Fortuny. Navrhujeme to na první místo v žebříčku „fail roku“.

Zdroj: redakce, Instagram, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů