DomůLifestylePetr bude jako vždy bojovat, říká Vacula ze seriálu Zlatá labuť o...

Petr bude jako vždy bojovat, říká Vacula ze seriálu Zlatá labuť o další sezóně

Sám se nechal, slyšet, že když získal roli v seriálu Zlatá labuť, měl na účtě pár korun. Možná i tahle náhoda nakonec zapříčinila, že získal roli, která mu zajistila tisíce fanynek. On sám je šťastný po boku vítězky soutěže Masterchef Veroniky Beskydiarové, a tak žádná jiná nemá šanci. Co prozradil o nadcházející sezóně?

Idola mnoha dívek a žen Adama Vaculu nás někteří už dříve znali ze seriálu Slunečná. Byla to ale až Zlatá labuť, která ho vynesla na herecký piedestal. Co čeká jeho postavu dál a jaký je jeho oblíbený koníček?

Co čeká Petra v podzimní sezoně Zlaté labutě?

Právě mám před sebou obraz, kde na Petra doma čeká boxovací pytel. Takže možná kariéra v boxu? Zřejmě se toho v něm za posledních několik dílů dost nahromadilo a hledá způsob, jak upustit páru. Myslím, že Petr bude ve svém životě potřebovat za určitými věcmi udělat tlustou čáru.

Box je i vaším koníčkem, nemýlím se?

Ano, když stíhám, tak rád boxuju nebo chodím na jiu-jitsu.

Co vás na boxu vlastně baví?

Mně se vždycky box jako sport líbil a obdivoval jsem ho. Navíc jsem se nacházel ve stavu, kdy jsem si potřeboval najít a naučit se něco nového, v čem bych se překonával a zoceloval. Box je na to ideální.

Tak to se vám bude dobře hrát, neudělali to scenáristé na váš popud?

To se musíte zeptat jich, ale předpokládám, že spíš ano.

Markéta to měla dobře vymyšlené! (foto: se souhlasem TV Nova)

V závěru předchozí sezony zasadil Gruber, potažmo Irena, vztahu Báry a Petra velkou ránu. Jak se bude milostný vztah s Bárou dál vyvíjet?

To nemůžu prozradit. Petr bude jako vždy bojovat, ale o co, to vám teď neřeknu.

Dozvěděli jsme se, že se s představitelkou Báry Martou Dancingerovou znáte už ze školy.

Ano, známe se z DAMU. Marta byla tuším dva roky nade mnou, ale na jevišti jsme se zatím nepotkali. O to víc je to setkání tady příjemné.

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů