DomůLifestyleAndrea Kalousová odpověděla na film Kazmovi písní

Andrea Kalousová odpověděla na film Kazmovi písní

Zdá se, že Maru Rosecká je pro Kazmu už dávno minulostí. Z Andrey Kalousové a Kazmy se během pár dní stala česká verze Justina Biebera a Seleny Gomez. Ostatně, ti spolu také komunikují už léta prostřednictvím písní. Kazma ale není žádný troškař – a natočil rovnou film. Andrea dlouho mlčela. Dnes vydala píseň. A fanoušci nepochybují, že je o Kazmovi!

Kamil Bartošek sice v Čechách rozpoutal boj o 22 milionů korun, mnohem silnější je však jeho poselství pro bývalou lásku Andreu Kalousovou. Dnes už nikdo nepochybuje, že se jí prostřednictvím filmu snaží získat zpátky. „Nevím, co by se muselo stát,“ říkala Andrea v rozhovoru na Óčku. Tehdy se na film teprve chystala. Ale něco se asi stalo.

A zřejmě už ho viděla, protože dnes vydala píseň s názvem „Co by bylo kdyby“. Nikdo nepochybuje, že je o Kazmovi!

„Těžko se mi teď na zemi nohama stojí, ale asi mi nezbývá než si tím zas projít,“ začíná song. „Zrychlenej tep mám už několik dní, přemýšlím jestli tenhle odchod je poslední. Chci mít ten pocit, že vedle sebe můžem spát, víš, jak se umím o svý místo rvát,“ zpívá Kalousová.

Nestačil by prý ani celý večer, aby řekla, kolik měla „s ním“ plánů. „A tak si říkám, co by bylo kdyby jsme šli spolu, víš, tam, kde nám nic nechybí.“

„Je až moc věcí, který nejdou zpátky vzít, když každý z nás už vlastní cestou musíme dál jít,“ pohřbívá Andrea naděje. Přesto je z písně cítit, že to v sobě ani zdaleka nemá uzavřené! Možná jí totiž ani nenapadlo, že by pro ni její bývalý partner něco takového udělal. Vyprodal kina po celé republice, aby se omluvil holce, o kterou přišel. „Až tě zas napadne k někomu si sednout, radši to promysli ještě jednou,“ končí písnička. Myslí tím Roseckou? Nebo nevěru, za kterou se Kazma omlouvá, ona ale prý o žádné neví?

Všichni jsou teď zvědaví, co na to Kazma!

Zdroj: redakce, Instagram, Spotify, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů