18.7 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůZajímavostiFilm Láska nebeská je plný chyb, některé zničí romantiku

Film Láska nebeská je plný chyb, některé zničí romantiku

Oko režiséra dnes už kultovní komedie Láska nebeská asi muselo být pro samou práci tak trochu oslepené. Jak jinak si vysvětlit, že Richard Curtis „pustil“ chyby, které mají do romantiky opravdu daleko? Na druhou stranu, co už. Vlastně je to úsměvné.

Film z roku 2003 toho nabízí opravdu hodně. Pokud jde o lásku a romantiku, samozřejmě. Z Lásky nebeské doslova stříkají emoce. Kdo se ale na snímek dokáže podívat poněkud „střízlivějším“ pohledem, tak zjistí, že ne všechno je dokonalé.

  1. Když Hugh Grant coby britský premiér vítá zaměstnance, má na prvním záběru modrou kravatu s modrými tečkami. Na dalším záběru z boku jsou ovšem tečky bílé a jejich jich podstatně méně.
  2. Když Keira Knightley přinese koláč ze své svatby, je v krabičce. Juliet dává videokazetu do přehrávače a krabička je vedle televize. Další záběr ji ale „nechá zmizet“, ovšem v následujícím záběru se znovu záhadně objeví.
  3. Když si britský premiér povídá s americkým prezidentem, žlutý pruh na polštáři je ve svislé poloze. V dalším záběru je ale vodorovně.
  4. Když jsou britský premiér a americký prezident o samotě, má šéf Bílého domu zlatou kravatu. Následně ale fialovou, aniž by měl šanci ji vyměnit.
  5. Když Mark kouká na televizi, ovladač má na kraji stolu. Další záběr ho ale ukazuje uprostřed.
  6. Když Hugh Grant tančí na píseň Jump, má u okna na levé ruce černé hodinky. O chviličku později v hale je na ruce nemá.
  7. Když Colin Firth odchází z vánočního večírku, nese dárky. V dalším záběru je ale má blondýna u dveří. Ovšem nikde není jasné, že je měl snad odevzdat.
  8. Když Jamie a Aurelia přicházejí do letištní haly, jde proti nim muž s knírkem. Tatáž osoba je pak i na dalším záběru a opět jde proti nim.

Zdroje: redakce, fbd.cz, csfd.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů