DomůOsobnostiPecháčková ani po roce a půl nehraje svou roli v seriálu ZOO...

Pecháčková ani po roce a půl nehraje svou roli v seriálu ZOO dobře, říkají diváci

Když nastoupila Michaela Pecháčková do seriálu ZOO, nebyla ani plnoletá. Navíc to pro ni byla první velká role – a hned hlavní. Jenže se hned stala velkým terčem kritiky. Podle některých svou roli jen odříkává, nehraje uvěřitelně. Když odešla Burešová, vypadalo to na zlepšení, v poslední době se však intenzivně řeší, že jí to zkrátka pořád moc nejde. 

Patří mezi naše nejkrásnější mladé herečky, které se povedlo, o čem druzí sní. Získala hlavní roli v seriálu komerční televize, který se vysílá v hlavním čase – a to ještě neměla ani dostudováno. Právě Pražskou konzervatoř musela později obětovat, zkrátka to dohromady nezvládala. Přestoupila tak na soukromou školu, kde jí vycházejí lépe vstříc.

Na obrazovkách už běželo více než 100 dílů, dohromady by jich měl mít seriál celkem 160. Zdá se, že zlepšení, které se u Pecháčkové očekávalo, však nepřišlo. Na začátku všichni omlouvali, že je mladá a nezkušená. Teď už jí diváci nic neodpustí. „Burešová by mohla odejít a vzít s sebou Pecháčkovou“ píše divák Karel na sociálních sítích. „Vždyť ona všechno odříkává, to je hrozný,“ přidává se Dana. „To děvče mě štve. Je mladá a neumí hrát, neumí prožívat emoce, nedovede svou roli opravdu prožít. Je strašně předvídatelná,“ píše Dominika. „Hraje tak, že ten text čte,“ píše Anna. „Už ji vyměňte, neumí to,“ píše Naty. „Sto dílů a furt to neumí, neskutečný,“ píše Eva.

Negativního hodnocení výkonu Pecháčkové se objevuje dost. Nepřispívá tomu ani to, že momentálně hraje dějovou linku, která diváky zkrátka moc nebaví. Její postava Sid se zapletla s fotografem Filipem, kterého hraje Tomáš Klus. Haďákovi o něm lže. Adam získal své vize, takže teď zachraňuje všechny kolem – novodobý Čáryfuk. A do toho jeho dědečka srazilo auto, což je další dějová linka, která se zdála úplně zbytečná – leda by jeho představitel v ZOO už nechtěl hrát. 

Michaela Pecháčková na castingu ani nevěděla, že jde o hlavní postavu. Dnes je hvězdou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Zda si Pecháčková diváky nakonec získá či nikoliv, to se dozvíme na konci seriálu. Jisté však je, že navzdory kritice získává hlavní role v muzikálech, velmi dobře tančí i zpívá a jsou i ti, kteří její talenty oceňují. Možná, že zde platí staré známé – sto lidí, sto chutí…

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, Facebook, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů