3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiSváry v seriálu ZOO: Návrat Burešové dělá hodně zlé krve

Sváry v seriálu ZOO: Návrat Burešové dělá hodně zlé krve

Seriál ZOO patří k nejpovedenějším projektům uplynulého roku. Diváci se do něj zamilovali i díky Evě Burešové. Ta ale odešla na mateřskou a zdálo se, že tím seriál utrpí. Opak se však stal pravdou, krásnou brunetku u diváků nahradila sympatická Michaela Pecháčková. A to může být teď velký problém.

Eva Burešová tvrdila, že se synem Tristanem, kterého má s šéfkuchařem Přemkem Forejtem, zůstane nějaký čas doma. Jenže už tři měsíce po porodu oznámila, že by se do ZOO ráda vrátila a scénáristé jí vyhověli. Na první pohled je návrat největší hvězdy skvělá zpráva. Na stranu druhou to až taková výhra být nemusí.

Hodně se totiž mluví o tom, že Pecháčková se dostala na takovou pozici, kde se jí zalíbilo. Navíc diváci si ji oblíbili a jestli se vrátí Burešová je některým dokonce úplně jedno. „Eva je fajn. Ale z Míši mám mnohem lepší pocit. Když je to postavené na ní, lépe se mi kouká. Nebo na Míšu Petřekovou, ta je také fajn,“ řekl webu ČeskoŽivě důchodce Karel Mareček z Prahy.

Nové tváře seriálu ZOO

Faktem je, že dějová linka mezi Burešovou a Robertem Urbanem, která byla upozaděna, se teď naplno rozjede. A to může být ku prospěchu věci, byť se podle informací ze zákulisí seriálu mnoha protagonistům nelíbí. Můžeme jen spekulovat, jestli zlou krev dělají právě zmíněné Petřeková s Pecháčkovou či se objevil někdo další.

Mimochodem, je celkem zvláštní, že scénáristé s odchodem Burešová v podstatě „vymazali“ i postavu soudce Petra Kříže (Robert Urban). Teď se tedy vše vrátí do zajetých kolejí.

Diváci se mohou těšit i na celou řadu nových tváří. Do seriálu ZOO totiž naskočí například Tomáš Klus, který si zahraje fotografa, objeví se i Sandra Nováková novou chovatelku Sylvu. Uvidíme, jak diváci nové „rozložení sil“ přijmou.

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů