DomůLifestyleJordan Haj prozradil detaily vztahu s Emmou: Sto hádek, usmíření i rozchodů

Jordan Haj prozradil detaily vztahu s Emmou: Sto hádek, usmíření i rozchodů

Vztah Emmy Smetany a Jordana Haje je opředen tajemstvím. Čas od času udělají něco šíleného, zřejmě se bláznivě milují, mají dvě krásné děti – a čas od času se líbají s někým jiným. A nebo stejným. Haj se loni na KVIFF líbal s dýdžejem NobodyListen, Smetana letos na pódiu taky. A teď se šušká, že má blízko k Robertu Urbanovi. Jaký je vztah s krásnou moderátorkou, která teď dostala svou první velkou roli, ve skutečnosti?

„5. 8. 2008-♾️. Ten recept je složitej, ale pro začátek doporučuju používat 100 % lásky, nikdy ne míň, poměry bych pak hlídal v duchu na 100 hádek 101 usmíření, na 1000 rozchodů, 1001 návratů, a není možné jít spát pohádaní, přes noc, když se to nechá, se to může zkazit na vyhození do koše, nemusí, ale mohlo by, to neriskujte,“ vyznal se ze svých citů Jordan Haj v neděli na Instagramu a dal najevo, že už je s touhle krásnou ženou 15 let.

Robert Urban a žhavé doteky

Zdá se, že ani mezi touto dvojicí to není vždy ideální. Vydrží však jejich láska natáčení seriálu s Robertem Urbanem? Na nedávné tiskové konferenci televize Prima k podzimnímu schématu byli všichni překvapení, jak blízcí si Emma s Robertem jsou.

Nechyběly prý doteky, úsměvy, objetí i polibek na tvář. A zakončili to půlnočním žhavým tanečkem. Možná, že jde jen o dva kolegy, kteří spolu teď tráví spoustu času. Ale kdo ví?

Robert Urban a Emma Smetana v seriálu Eliška a Damián (foto: se souhlasem FTV Prima)

Eliška a Damián

O čem bude seriál, který teď natáčí Emma Smetana a Robert Urban? Bude to romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu navíc budou diváci svědky i tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, kterého hraje Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál tím častěji se bude setkávat s Eliškou. Mezi oběma vzniknou sympatie.

„Já hraji šlechtice, a to skýtá spoustu hezkých příležitostí vzít díky své postavě diváky do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, takže v tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový, historický kostým, a navzdory tomu se v něm celkem hezky pohybuje,“ prozradil Robert Urban.

Emma Smetana o roli dlouho nepřemýšlela

Obě hlavní postavy to ale rozhodně nebudou mít jednoduché a budou se muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou (Anežka Rusevová) a Eliška se musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila.

„Já jsem nad přijetím této role moc dlouho neváhala, protože dostat hlavní roli v takovém velkém projektu je obrovská výzva. Mě navíc v životě baví zkoušet nové věci a chovám se občas dobrodružně a riskantně. Nikdy jsem herectví nestudovala, takže obdivuji tvůrce za tu odvahu mi takovou věc svěřit a pokusím se obstát. Taková role se zkrátka neomítá a já jsem moc ráda, že ve svém věku budu moci hrát takovou moderní princeznu, a to dlužím svým dcerám,“ říká Emma Smetana.

Dále se v seriálu objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

Eliška a Damián od 2. září každou sobotu večer na Primě.

Zdroj: redakce, Instagram, FTV Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů