DomůLifestyleEva Burešová své tělo miluje jen pět minut denně. Přitom vypadá úchvatně

Eva Burešová své tělo miluje jen pět minut denně. Přitom vypadá úchvatně

Herečka Eva Burešová je rok po porodu syna Tristana Williama, kterému říkají s partnerem Přemkem Forejtem něžně Tino. Ačkoliv se všichni shodnou, že postavu má naprosto luxusní, ona prozradila, že i hvězda jako ona o sobě čas od času pochybuje. Tím ženám na sociálních sítích prokázala velkou službu.

„Je asi pět minut za den z celkových 24 hodin , kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si: hele, dobrý je to. Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastazi nafoukne na 5. měsíc těhotenství a veškerý wow pohled je pryč. Nevadí. Ono to bude jednou zase dobrý.

Žiju z těch pěti minut. Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy a ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí a to je super. Kdybych dneska prošla kolem sebe, tak se plácnu po zadku, ale nikdo tam nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super,“ řekla k fotce, kde předvedla luxusní postavu.

V novém seriálu se Burešová neobjeví

Představitelka Viky se nedávno vrátila jako zhrzená přítelkyně, kterou partner krátce po porodu podváděl. Lásku našla u fotografa Filipa, kterého hraje Tomáš Klus. Nevěrníka hrál Robert Urban, který ze ZOO odešel z dobrého důvodu. Získal hlavní roli v připravovaném seriálu Eliška a Damián, kde si zahraje po boku Emmy Smetany. A Burešová tam překvapivě nebude!

To některé překvapilo, protože donedávna byla hlavní hvězdou Primy ona. Dokonce jí televize produkovala turné ke třicátým narozeninám. Ale možná, že to bude příjemná změna! Ačkoliv se spekulovalo, že Eva na Emmu žárlí, vypadá to, že si naopak užívá krásné chvíle s rodinou. A nějaká ta role? Ta jistě brzy znovu přijde…

Zdroj: Instagram, redakce, FTV Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů