DomůLifestyleBeáta Kaňoková ve Varech dokázala, že je vycházející hvězdou českého showbyznysu

Beáta Kaňoková ve Varech dokázala, že je vycházející hvězdou českého showbyznysu

Herečka Beáta Kaňoková ze Zlaté labutě na filmovém festivalu v Karlových Varech samozřejmě nechyběla. A své pověsti dostála dokonale. Jako majitelka módního blogu přišla v perfektních šatech, které jen podtrhly její vypracovanou postavu. Není divu, že je o tuhle ženu v branži velký zájem.

Nejen diváci Kaňokovou naprosto zbožňují. Svou první velkou příležitost dostala v seriálu Pan profesor, nyní jí vídají jako Evu ve Zlaté labuti. Dříve randila s Tomášem Havlínkem, se kterým má dceru Juditu. Nyní je jejím partnerem Tomáš Kotas, se kterým je šťastná.

Šušká se, že Kaňoková se těší nejen zájmu producentů, ale také mužů. A není divu. Skalní fanoušci si ji mohou pamatovat už jako zlobivou holku z klipu Ektora, kde se představila jako „Number 1“.

Beáta Kaňoková zvolila barevný model (foto: Herminapress)

Móda je Kaňokové blízká odjakživa. Jeden čas dokonce psala módní blog, který se těšil velké popularitě zejména na Opavsku. Sama pochází z Krnova. Spolupracovala tehdy se světoznámými módními i kosmetickými značkami. Nakonec ji to ale stejně vedlo hlavně k herectví.

Ačkoliv se v době, kdy hrála učitelku gymnázia Karolínu Beránkovou, spekulovalo, že se snaží Tatianě Dykové přebrat manžela Vojtěcha, k žádnému románku na place prý nedošlo. Kaňoková je dnes spokojená po boku kameramana, se kterým randí od loňského podzimu.

Zdroj: KVIFF, Instagram, wikipedia.org, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů